2777
2789
عنوان

مادرشوهرم عممه چرا اینجوریه؟😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم پشتمه همیشه جلو بقیه عمه هام و مادرش هوامو دارع ولی خب منم ادمم دل دارم،بخدا من خیلی زبون درازم حتی مامانم بهم گیر بده جوابشو میدم ولی تو این ۴ سال ی تو بهش نگفتم، اما الانم که حاملم ول کن نیست، خیلی سخته برام، از صبح گلوم بغض داره، همش به شوهرم میگه بزار بچتون به دنیا بیاد یادش کیدم مث چی اذیتتون کنه که قدر منو بدونین😭😭😭

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  
آبلیمو خوبه.سه تا قرص مسهل قوی هم توش حل کن تا دیگه راه خونتونو گم کنه

ایییی...میترسم بمونه خونه ی خودمونو دم ب دقیقه بره دسشویی...از شوهرم باشه ک میگ مامان بشین دسشویی زنم دسمال مرطوب بیاره نسوزی

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
ایییی...میترسم بمونه خونه ی خودمونو دم ب دقیقه بره دسشویی...از شوهرم باشه ک میگ مامان بشین دسشویی زن ...

نه بابا دیگه روش نمیشه تو خونع شما فریاد خاموش پایینشو نشون بده.قرص قوی باشه تا دو روز بوووووقه