2777
2789
من خودم حسابی بی بی فیسم ....یه لحظه تعجب کردم اخه خانواده همسرمم کردن

من ارومیه دانشجو بودم کلی کرد اونجا بود همشون درشت هیکل بودن

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
عزیزم امضات خیلی احساسی و دردناکه .گریه ام گرفت.ایشالله خدا به همه مادرا فرزند سالم و صالح بده 

مرسی عزیزم ... الهی آمین 😘💖

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبختم  منم بخاطر شغل همسرم مریوانم خودم سنندجی ام🤗

وای دختر کرد باورم نمیشه ینی ما با هم تو ی شهر زندگی میکنیم ، فک میکردم کرمانشاهی باشی

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
وای دختر کرد باورم نمیشه ینی ما با هم تو ی شهر زندگی میکنیم ، فک میکردم کرمانشاهی باشی

یعنی شماهم مریوانی؟  

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
آره عزیزم

خوشبختم😍😘

من بخاطر شغل همسرم ۷ ساله اینجام مریوانی نیستم 

یه سوال گلم آدرس ارایشگاه خوب بهم میدی چند سال میرفتم افسون روبرو پادگان خیلی کارش خوب بود ولی جمع کرد و رفت الان میرم نوین کارش تعریفی نداره موندم کجا برم 

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
خوشبختم😍😘 من بخاطر شغل همسرم ۷ ساله اینجام مریوانی نیستم  یه سوال گلم آدرس ارایشگاه خوب بهم ...

راستش سه راه بهزیستی از پارک شانو که میای بالا آرایشگاه های خیلی خوبی داره منمن سلنا و رکسانا و ... من سلنا میرفتم کارش عالی بود عالییی ، الان به خاطر دوقلو هام دیگه نمیرم ، کوره موسوی هم یکی داره زیباسرای قصر ، اونم عالیه و قیمتش مناسب ولی فک میکنم سلنا جمع کرده باشه

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
راستش سه راه بهزیستی از پارک شانو که میای بالا آرایشگاه های خیلی خوبی داره منمن سلنا و رکسانا و ... ...

مرسی عزیزم لطف کردی 😘😘😘

ای کاش یاد بگیریم خودمون رو نخود هر آش نکنیم و سوسه نیایم

کی با شما بود؟؟

راست میگن حرفو بزار زمین صاحبش بر میداره  

نه ریپلای کردم شمارو نه چیزی 

خودتونم قبول ندارید 😂

دانشجو سنندج بیوم

اخی عزیزم خوشبخت بیود

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
کی با شما بود؟؟ راست میگن حرفو بزار زمین صاحبش بر میداره   نه ریپلای کردم شمارو نه چیزی  ...

کلا عرض کردم.به هر حال یکی باید جواب شما رو میداد دیگه

دیدید خودتون هم زبونتون نیش داره و چندان مهربون نیستید