2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 28 پست
نه نمیخرن خودشون اینقد میفروشن تازه بعضیا اصلا خرید6 ندارن

اگه نخرن سرت کلاه گذاشتن، ب قیمت طلای روز باید بخرن، الان اگه طلا بخری با پول ساخت گرمی 600 میفته 

قدِ آغوش منی نه زیادی نه کمی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن تا ۵۰۰ میره بالا  اخر ابان بفروش  هرچند اگه بفروشی دیگه خریدش سخته واقعا

درسته میره بالا ماشینم بالا میره 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
اگه نخرن سرت کلاه گذاشتن، ب قیمت طلای روز باید بخرن، الان اگه طلا بخری با پول ساخت گرمی 600 میفته&nb ...

مامانم میگه محرم پایین میاد بزار بعد محرم 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
درسته میره بالا ماشینم بالا میره 

نه ماشین و میتونی ارزون تر بخری 

هرچند من  خودم ۲۰۰ گرم طلا دارم منتها چندبار خواستم بفروشم ماشین و عوض کنم شوهر و اطرافیانم پشیمونم کردن

مامانم میگه محرم پایین میاد بزار بعد محرم 

اره محرم صفر ارزونه خیر سرش رفته بالا، چون بعد محرم صفر عروسی زیاده میره بالا، از سایت دوقرون نرخ لحظه ای طلا رو میتونی چک کنی

قدِ آغوش منی نه زیادی نه کمی  
نه ماشین و میتونی ارزون تر بخری  هرچند من  خودم ۲۰۰ گرم طلا دارم منتها چندبار خواستم بفرو ...

اخه الان ماشین متوسط کمتر از 100 نیست ال 90 شده 90 تومن من اس دی دارم خیلی اذیت میشیم همش خراب میشه

نه طلا دیگه روی همین قیمت ثابت میشه بعد میاد پایین. کسانی که خریدار بودن بخاطر محرم دارن میخرن که اروزنتره. بعد همه اونایی که خریدن میشن فروشنده. قیمت میاد پایین. منم میخوام شنبه بفروشم . امسال اونایی که پول داشتن دهه اول محرم خریدن که ارزون باشه. دیگه بعد ارزون میشه. تحریم طلا که 2ماه پیش بوده و دیگه جز تحریم های ثانویه تیست.

امسال استثنا شد. چون اونایی که پول داشتن و میخواستن طلا بخرن میدونستن محرم ارزونتره و خریدن. این خود ...

پس احتمالا پایین بیاد

درسته تازه از دستشونم خسته شدم چند ساله که عوض نکردم تازه شوهرمم تیکه میندازه میگه شبیعه بزایه که زنگوله دارن شدی

من 730 گرم طلا دارم از زمان مجردی و عروسیم  الان خیلی رفته بالا دو دلم بفروشم یا نه میترسم بیاد ...

از آشناها های ما تو کار طلا هستن، پیش بینیهاشو 98درصد درست از آب دراومده گفته بودن تا مهر 35میشه طلا هنوز مهر ندشه 402تومن شده گفتن ابان 500میشه طلا دگ فک کنم اینطوری پیش بره چیز بعیدی نیس