2777
2789
عنوان

یبوست مزمن

191 بازدید | 16 پست

سلام وقتتون بخیر

ی پسر شش سال ونیمه دارم،بدو تولد انسدادمقعد داشت،جراحی(کلستومی)شد

بار دوم9ماهگی مقعدشو درست کردن

بارسوم 1سال و هشت ماهگی،کلستومی شو بستن

بعد از اون کنترل دفع نداره

مدفوعش حجم کم و تعداد دفع زیاده،یبوست مزمن  هم داره

دیگه بدنش به داروهای مسهل(پیدرولاکس) جواب نمیده

خیلی اذیت میشه 

میشه بگید چکار کنم؟؟

هم واسه یبوست هم واسه دفع بی اختیار

عزیزم.

نظر پزشکش چیه؟

با تغییر تغذیه بهتر نمیشه؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

نمیدونم عزیزم اما معمولا میوه هایی مثل الو 

زردالو و لواشک و... جواب میده برای یبوست

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجیر خیییییلی خوبه در روز ۶ الی ۷ تا تو آب بخیسون باشیر میکی کن بهش بده انشالله خوب میشه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
همه این مراحلو رفتم

روغن زیتون چی؟ روزی یک قاشق

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
فقط انجیر من خودم یبوست مزمن داشتم خوردم الان خوبم

انجیر و الو 

لواشک درست شده با الو 

شربت انجیر 

پودر پیدرو لاکس 

شیاف 

تنقیه 

هیچ کدوم جو اب نداد

ینی مقطعی هستن 

بعد دوباره همونجور میشه

و

عزيزم اميدوارم و دعا ميكنم كه بهترين شرايط و درمان براش محيا بشه

پيش متخصصهاي خوب ببر 

متخصص سنتي هم خوب كمك بگيري

ولي خواهشا ديگه عملش نكن..

إنشاءالله كه زودي خوب شه اميين

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
انجیر و الو  لواشک درست شده با الو  شربت انجیر  پودر پیدرو لاکس  شیاف  ...

دو كارو با هم انجام بده 

هم شكمشو با غذاي مناسب اماده دفع كن

هم مقعدش با وازلين يا چكوندن ويتامين اي يا پمادهاي مخصوص 

خشك بودن مقعد و روده هى دو بايد درمان بشه

بچت به موقع بخواب و به موقع بيدار شه 

چيپس پفك و بستني نخور

شام مايعات و سوپ و اش بده 

و مقعدشم روزي سه بار چرب كن

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
دو كارو با هم انجام بده  هم شكمشو با غذاي مناسب اماده دفع كن هم مقعدش با وازلين يا چكوندن ويت ...

مقعدشو با روغن گلیسرین چرب میکنم 

خودش دگ خسته شده که لباسش کثیف میشه 

ناراحته میگه میرم پیش دبستانی چکار کنم 

اصلا این روشا مقطعی هستن