2821
2789

من دوبار بن آتلیه شو گرفتم خیلی خوب بود یه عکس ۴۵ تومانی رو با ۳ تومن انداختم خیلی هم وقت گذاشتن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐😐😐😐جان؟ دویست تومن رو دوتومن میده؟😰😧مگه میشه مگه داریم؟

شما نرم افزارشو نصب کنین

اصلا نه فقط این

حتی برای لیزر مو و انواع لیزر درمانی تخفیفایی میده من شاخ درمیارم اصلا.نمیدونم‌ چجوریه

خواستم ببینم کسی تجربه شو داره؟

من دوبار بن آتلیه شو گرفتم خیلی خوب بود یه عکس ۴۵ تومانی رو با ۳ تومن انداختم خیلی هم وقت گذاشتن

جدی؟ آخه همینش برام جالب و عجیبه

کسی که همچین تخفیفی بهمون بده،خب خودش همش ضرر میکنه؛ورشکست میشه.حالا شما رفتین برای آتلیه بن گرفتین باز قابل هضمه

ولی اونی که عینکای چند صد تومنی رو با دو یا سه تا بن دو تومنی میده چی؟اینم تو این وضعیت

یا مثلا خدمات لیزردرمانی و دندونپزشکی و کاشت مو و این چیزا

جدی؟ آخه همینش برام جالب و عجیبه کسی که همچین تخفیفی بهمون بده،خب خودش همش ضرر میکنه؛ورشکست میشه.حا ...

نه خب برای جلب مشتریه 

الان یادم اومد یه بارم بن جرم گیری گرفتم اونم خوب بود 

لیزرم دوستم گرفت اما اونجا بهش گفتن این نوع لیزر که تو تخفیفه به دردت نمیخوره و ۲۰۰ اضافه تر بده لیزر الکسانرو برات انجام بدیم 

بستگی به اونجایی که انتخاب میکنی داره 

مثلا من هیچ وقت آتلیه ای که نرفتم و بن شو نمیگیرم جایی میرم که بدونم کارش چیه

و گذینه ای اعتراض داره و رسیدگی میکنن برای دوست من  که اینطور بود نت برگ پولشو پس داد با یه بن دیگه لیزر

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
نه خب برای جلب مشتریه  الان یادم اومد یه بارم بن جرم گیری گرفتم اونم خوب بود  لیزرم دوست ...

بازم دستشون درد نکنه.بخصوص که اعتراضی دارین پیگیری میکنن

من راستش برای لیزر جای جوش صورتم میخواستم چون یه سال پیش یه جا رفتم گفتن دو تومنه

خب اکه واقعا همچین تخفیفی بدن،خیلی خیلی به صرفه تره

ممنون از شما

بازم دستشون درد نکنه.بخصوص که اعتراضی دارین پیگیری میکنن من راستش برای لیزر جای جوش صورتم میخواستم ...

خواهش میکنم

جایی جوش اگه عمیق نیست و تازه هست با چند دوره استفاده از لایه بردار حل میشه

خواهش میکنم جایی جوش اگه عمیق نیست و تازه هست با چند دوره استفاده از لایه بردار حل میشه

متاسفانه عمیقه 

این همه پن و اسکراب لایه بردار زدم تاثیر آنچنانی نداشت.آخه هر سری جوش و لک هاش محو شن،بازم چند روز بعدش جوش میزنم.همین باعث شده صورتم اسکار عمیق بزنه.میخوام با چند جلسه لیزر،برای همیشه از شرش خلاص شم