2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من  بوکال فت انجام دادم. 28 سالمه. صورتم گرده  و لپام آویزون بود  هر کی میدید خوشش میومداااا ولی من خودم اصن دوس نداشتم. چند وقت پیش، پیشه دکتر ایزدپناه عمل کردم. چربی های لپمو دراورد. صورتم لاغر تر شد. خیلی خوبه الان راضیم

من هروقت تپل میشم اول لپام گنده میشه واقعا همش حرص میخورم تحقیق کردم دیدم بوکال فت برای منی که خیلی صورت تپلی دارم خیلی خوبه بعد رفتم پیش دکتر سهراب مرادی واقعا کارشون حرف نداره خیلی خوبن 

من لپام خیلی زیادی تپل بود به نسبت اندامم و صورتم گرد، چاق هم میشدم که دیگه افتضاح، تصمیم گرفتم بوکال فت انجام بدم. با دیدن نمونه کارا تو اینترنت تصمیم گرفتم پیش دکتر معتبر انجام بدم. الان دو ماهی هست میگذره از عملم و خیلی راضیم

من لپام خیلی زیادی تپل بود به نسبت اندامم و صورتم گرد، چاق هم میشدم که دیگه افتضاح، تصمیم گرفتم بوکا ...

سلام اینستاگرامشون که نمونه کار نداره رفتم سرچ کردم دیدم دکتر تقوی خیلی نمونه کار زیاد داره اما هنوز مردد هستم. 

من هروقت تپل میشم اول لپام گنده میشه واقعا همش حرص میخورم تحقیق کردم دیدم بوکال فت برای منی که خیلی ...

راضی بودید؟ 

لطفا برای موفقیتم  صلوات  بفرستید فرستادید ریپم کنید تا منم بفرستم براتون 😘
من لپام خیلی زیادی تپل بود به نسبت اندامم و صورتم گرد، چاق هم میشدم که دیگه افتضاح، تصمیم گرفتم بوکا ...

راضی بودید چطور بود؟ 

لطفا برای موفقیتم  صلوات  بفرستید فرستادید ریپم کنید تا منم بفرستم براتون 😘