2777
2789

پسر گلم شبا تاصبح بیداره از ساعت دوازده شب تا الان داره ورجه وورجه میکنه دائمم میره رومثانه وباید بری دستشویی اما حرکتاشو دوست دارم عصرام از سه بیداره تا پنج و شیش ساعتای هشت و نه هم بیداره ....

ماشالله گلپسر،نازدارخانوم  منم خيلي تكون ميخوره،سرش پايينه به مثانم فشارمياد ودائم ميرم دبليوسي،لگداشم محكمه👊🏻

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوری ام روزا حرکتش کمتره ولی شبا فقط باید برم دستشویی از بس که به پایین لگد میزنه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من ۲۳ هفته ام شبا خیلییی تکون میخوره صبحم از من زودتر بیدار میشه .یکم استراحت میکنه دوباره شروع میکنه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
منم همینجوری ام روزا حرکتش کمتره ولی شبا فقط باید برم دستشویی از بس که به پایین لگد میزنه 

عزیزم لگد زدن مال شما از هفته چند شروع شد، مال من انقدر دخترم تنبل فعلا تکون نمیخوره،

من ۲۳ هفته ام شبا خیلییی تکون میخوره صبحم از من زودتر بیدار میشه .یکم استراحت میکنه دوباره شروع میکن ...

سلام میشه بگید تکون های بچه تون از هفته چند شروع شد؟؟ دختر من تنبل بازی در میاره 

منم بااینکه هفته ی ۲۴ هستم اکثر اوقات خیلی  ورجه وورجه داره حتی دکترمم گفت نسبت به هفته ت خیلی حس میکنی مخصوصا اطرافیان باصدای بلند حرف میزنن انقد محکم میزنه که پرش شکممو همه میفهمن به مثانه مم خیلی لگد میزنه.البته گاهی یک روز کامل کلا دوتا حرکت میزنه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر