2777
2789
عنوان

آرایشگر

275 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها . میشه منو راهنمایی کنین .

من جمعه صبح پرواز دارم و برای پنج شنبه عصر میخوام موهامو براشینگ کنم ویو ریز کنم‌.... چون موهام خیلی لخت هستش و اینکارو کنم دو سه روزی میمونه... اما شانسم خوردم به تعطیلی... جایی رو میشناسین از این ارایشگاه کوچیکا که یه دقه باز کنه من برم انجام بدم؟ یا اگر ارایشگر منزل میاد.... اگه کمک ام کنین ممنون میشم

کجای ایران هستی؟  ما از کجا بدونیم توو منطقه و شهر شما آرایشگاه باز هست یا نه؟؟! 

از اطرافیان و همشهریات باید بپرسی گلم.

منظورت از ویو ریز،، با دستگاه یا مواد؟؟

اگه با دستگاه، ،، ببین اگه آرایشگر نتونستی پیدا کنی، برو دستگاهشو بخر خودت بزن. مثل اتوی مو میمونه کار باهاش خیلی سادست.🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من‌اصفهان سراغ دارم

از کجایی عزیزم؟

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

من تهرانم لیلی جان

دستگاه ویو داری؟امروز میخوای انجام بدی؟

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
عصر عاشورا جايى باز نيست

اگه باز بود که توی اینجا نمیپرسیدم خانوم . من ارایشگری میخوام که یا بیاد یا از اون ارایشگاه کوچیکا که شاید باز کنن بیان کار منو انجام بدن. و اینکه چون ساعت ۳ صبح اش پرواز دارم مجبورم . وگرنه میذاشتم جمعه ش انجام میدادم

کجای ایران هستی؟  ما از کجا بدونیم توو منطقه و شهر شما آرایشگاه باز هست یا نه؟؟!  از اطرا ...

عزیزم من تهرانم. از خیلیا پرسیدم ولی اکثرا نیستن تهران و سفر هستن... برا همین مجبور شدم بیام اینجا بپرسم . و ویو با دستگاه میخوام... و لابه لاش هم اسپری مو بزنه... که موهام حجم پیدا کنه

عزیزم من تهرانم. از خیلیا پرسیدم ولی اکثرا نیستن تهران و سفر هستن... برا همین مجبور شدم بیام اینجا ب ...

بهترین راه اینه که همین الان بری دستگاهشو بخری.

توو سفر هم همراهت ببرش . شاید لازم بشه.

جایی که میری احتمالا مرطوب و شرجیه که تصمیم گرفتی ویو کنی.

ذر اینصورت کاش داده بودی واست بافت میزدن. راحت میکردی خودتو

برای فردا عصر میخوام ..پنج شنبه میشه

ما ارایشگاهمون بسته ست اگه میخوای دستگاهتو بگیر بیا من برات انجام بدم

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
ما ارایشگاهمون بسته ست اگه میخوای دستگاهتو بگیر بیا من برات انجام بدم

مسئله اینجاس که دستگاه ندارم اخه... حالا اگه بتونم جور کنم.. کدوم سمت باید بیام عزیزم ؟ و اینکه یعنی بیام منزلتون؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز