2777
2789
عنوان

واي كمك 😭😭😭

264 بازدید | 8 پست

سرماخوردم همش در حال عطسه و سرفه هاي محكم و ببخشيد فين كردن هاي مداومم

زير دلم هي ميگيره سفت ميشه درد ميكنه باز ول ميكنه

خسته و كلافه شدم. 

سرفه و اينا خطري نداره كه براش؟؟؟ 

مشكلي پيش نمياد؟؟؟ 

خدايا مرسي ❤️

سلام صبحت بخیر مامان مهربون از الان به خودت استرس نده لطفا بابا یه سرماخوردگیه دیگه 😉 

فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد. ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی را بزرگ خواهد داشت .14دی 98

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما الان نی نی داری بدنت مقاومتش اومده پایین بیشتر مواظب خودت باش

فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد. ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی را بزرگ خواهد داشت .14دی 98

سلام منم باردارم و سرما خوردم دقيقا دركت ميكنم به دكترت تماس بگير و بهش بگو من وقتي ميخوام سرفه و عطسه كنم دستم رو ميزارم روي دلم سوپ مرغ و اب ميوه مخصوصا ليموشيرين و پرتقال  همچنين تركيب ابجوش و يك قاشق چاي خوري عسل و ايليمو هم يادت نره مايعات فراوان