2777
2789
عزیزم اگر تهران هستی مراجعه کن  دکتر احسانی😊

بله تهران هستم. ممنونم پیش دکتر احسانی تا حالا نرفتم پیگیری میکنم

پیش دکتر رزمی نیا و صدرزاده و میرشمس رفتم. دکتر رزمی نیا گفتن باید نمونه برداری بصورت بیوپسی کنم ولی چون روی گونم هست،ترسیدم جاش بمونه و هنوز نکردم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر احسانی باتجربه ست ،هر چند منم با بیوپسی موافقم😘

بنظرتون جاش خیلی میمونه؟ و توی ظاهر ادم تاثیر میذاره؟راستش خوب توضیح ندادن و یمقدار نگرانم. ببخشید وقتتون رو هم میگیرم

بنظرتون جاش خیلی میمونه؟ و توی ظاهر ادم تاثیر میذاره؟راستش خوب توضیح ندادن و یمقدار نگرانم. ببخشید و ...

اگر روزاسه باشه و با داروها کنترل کنید خیرجاش نمیمونه،ولی اول بذار ثابت بشه روزاسه س بعد درمانشو بحث میکنیم😘😘😘

اگر روزاسه باشه و با داروها کنترل کنید خیرجاش نمیمونه،ولی اول بذار ثابت بشه روزاسه س بعد درمانشو بحث ...

تشکر میکنم مرسی. خود عمل نمونه برداری بیوپسی روی صورت جاش میمونه؟ و اگه جاش میمونه؛ میشه با لیزر بعدا جاشو پاک کنم؟

تشکر میکنم مرسی. خود عمل نمونه برداری بیوپسی روی صورت جاش میمونه؟ و اگه جاش میمونه؛ میشه با لیزر بعد ...

عزیزم جاش نمیمونه 😊اگر هم ردی ازش موند با کرمهای ترمیم کننده قابل رفعه

سلام دوستان ميشه خواهش كنم به من هم يك دكتر پوست خوب كه در زمينه بيماري دمودكس و روزاسه تبحر دارن مع ...

سلام عزیزم ببخشید دیر دیدم. والا وضع پوست من افتضاح بود و خیلی بابتش ناراحت بودم. دکترهای مختلفی رفتم. ولی اخرش با یکی خیلی خوب پیش رفتم. دکتر میرشمس شهشهانی. مطبش تهرانه. خیلی دکتر خوبی هست و من الان بیشتر از یک ساله که پیشش میرم و نتیجه گرفتم و پوستم خیلی خیلی خوب شده. اولش بهش شک داشتم ولی مرحله به مرحله که کارهایی که گفت رو انجام دادم و خوب شدم. دکتر رزمی‌نیا هم خیلی خوب هست.من پیش اونم رفته بودم ولی بهم گفته بود که بیا و بیوپسی کن و چون وسط صورتم بود ترجیحم این بود که این کارو نکنم و باهاشون ادامه ندادم ولی ایشون هم خیلی خیلی دکتر دقیق و خوبی بود.شاید اگه بیوپسی رو از یه نقطه دیگه پوستم که خیلی تو چشم نبود، میخواست بگیره،با همون رزمی‌نیا ادامه میدادم. درخصوص دمودکس این دو دکتر بنظرم از همه بهتر هستن. امیدوارم سلامت و تندرست باشی همیشه