2777
2789

بندناف سلولای بنیادی داره اگه بچه بعدا بزرگ شد دور از جون مشکلی پیش اومد واسش،سولالی بنیادی شو دارن خیلی خوبه ولی هزینه شو نمیدونم

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخواستم اینکارو کنم.اما همسرم که پزشکه موافق نیس.میگه کار عبثیه در عمل.

منم منصرف شدم.چون گفتم خودش حتما بهتر میدونه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

منم دوست دارم دربارش بدونم .لطفا هرکی اطلاعی داره بگه

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
من میخواستم اینکارو کنم.اما همسرم که پزشکه موافق نیس.میگه کار عبثیه در عمل. منم منصرف شدم.چون گفتم ...

عزیزم میشه توضیح بدی چرا ؟ممنون میشم ک اگر بدرد نخوره انجام ندیم

بیماریهایی هست که اگه سلولهای بنیادی خود آدم با نزدیکان درجه یک موحود باشه درمان میشن 

سال ۹۴ حدود ۱ میلیون بود هزینه اولیش هر سال هم یه هزینه ای باید بدی که امسال فکر کنم حدود ۱۵۰ هزار بود

عزیزم میشه توضیح بدی چرا ؟ممنون میشم ک اگر بدرد نخوره انجام ندیم

الان دقیق دلایلی که اورده بود رو یادم نیس.خودم میخواستم موقع زایمان بندنافشو بدم توی بانک ذخیره کنن.به همسرم که گفتم گفت در عمل کار بیهوده ایه.یعنی نفع چندانی نداره.منم قانع شده بودم.ولی الان یادم نیس متاسفانه چی گفته بود.الانم خونه نیس.فردا شب ازش میپرسم و میام همینجا مینویسم

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
کار چیه ؟هزینش چقدره

میگفت کار عبثی هست.یه هزینه ای اولش میدی.بعد سالی حدود صد هزار تومن برای نگه داریشه

من میخواستم اینکارو کنم.اما همسرم که پزشکه موافق نیس.میگه کار عبثیه در عمل. منم منصرف شدم.چون گفتم ...

چرا بیهوده؟خواهر زاده دوست من از همین طریق درمان شد

اینکه میگن به این دلیله که اولا احتمال نیاز بهش که خدا واسه کسی پیش نیاره کمه و دوما الان تو ایران هنوز علمش به نسبت دنیا کم پیشرفت کرده و خب هزینه هاش هم کم نیست

چرا بیهوده؟خواهر زاده دوست من از همین طریق درمان شد اینکه میگن به این دلیله که اولا احتمال نیاز بهش ...

همسرم توی بیمارستان تخصصی سرطان کار میکنه.به هرحال اونا بهتر از من که پزشک نیستن میتونن هزینه و فایده ی یه کار رو بسنجن.یکی از دلایلش این بود که احتمال اینکه مورد استفاده قرار بگیره خیلی کمه.یه انسان ممکنه هزارن بیماری بگیره اما این بند ناف فقط برای بعضی سرطان های خاص میتونه استفاده بشه که خیلی بعیده به کار اون ادم بیاد.منظورش این بود اونقدری که سلول بند ناف رو دارن الان رواج میدن برای خود فرد قابل استفاده نیس.اما اگه در بانک عمومی قرار بگیره و برای عموم قابل استفاده باشه خوبه.