سالهاست نسبت به سرطان فوبیا گرفتم اینکه یه بیماریه که هیچ علایمی نداره و وقتی میفهمی که خیلی دیر شده خیلی میترسم همش دلم مبخواد عزیزانم کنترل کنم و مطمین بشم سالمن ولی نمیشه چه جوری وقتی هیچ علایمی نیست بدونم سالمن همه زندگیم شده ترس نمیدونم چیکار کنم
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ کاری نمیشه کرد وقتی قسمته یکی به رفتنه میره حالا یا با سرطان یا با تصادف یا با سکته قلبی. من پدرمو کامل چکاپ میکردم اما سرطان اومد مرموزانهذبردش پس بدون ما با تقدیر نمیتونیم بجنگیم. پس بهتره زندگیتو کنی.
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج
هیچ کاری نمیشه کرد وقتی قسمته یکی به رفتنه میره حالا یا با سرطان یا با تصادف یا با سکته قلبی. من پدر ...
یعنی واقعا اصلا قابل تشخیص نیست این ییماری لعنتی؟
عزیزم اگه خیلی نگرانی یه ارمایش هست بنام ca123اگه اشتباه نکنم من یه دفعه رفتم دکتر اینو نوشت فهمیدم ...
یعنی هر نوع سرطانی باهاش تشخیص داده میشه؟