نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو میکردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
ببین این که میگی کلی میخوابی بعد ناهارم گیج خوابی شاید واسه کم خونی باشه هاااا
چون من اینطوری بودم رفتم دکتر و آزمایش ، قرص آهن داد خوب شدم
خوابم درست نشد ولی دیگه روزا بعد کلی خواب خوابم نمیاد و گیج نیستم
نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو میکردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
نه عزیزم احتیاج به قرص خواب نیست.قرص ملاتونین از داروخونه بگیر دو سه ساعت قبل از ساعتی که میخوای بخوابی بخور ساعت بیولوژیک بدنتو تنظیم میکنه.دوسه روز بخوری ساعت خوابت تنظیم میشه.خیالتم راحت باشه نه اعتیاد آوره نه عوارض داده.تازه راحت هم میشه از داروخونه تهیه اش کنی
من مادر ندارم🖤...۴ ماه و ۱۷ روز به سلولهای سرطانی مادرم التماس میکردم تا از تنش برن بیرون.۴ماه و۱۷ روز با داروهای شیمی درمانیش حرف میزدم و قسمشون میدادم تا مادرم رو اذیت نکنن..۴ماه و ۱۷ روز زمین و زمان رو بهم دوختم تا مادرم رو خدا شفا بده...اما افسوس........
نه عزیزم احتیاج به قرص خواب نیست.قرص ملاتونین از داروخونه بگیر دو سه ساعت قبل از ساعتی که میخوای بخو ...
خانوم واقعا جواب میده ؟؟
دقیقا چقدر قبلش باید بخوریم؟؟؟