2777
2789
عنوان

دیشب تو ترافیک

311 بازدید | 25 پست

دیشب توخیابون یه ماشین از  کنارمون رد شد دیدم دو نفر سرشون تو همه و بوس و اینا(چون ترافیک بود سرعتشون کم بود و معلوم بود) بعد پشت چراغ قرمزهمون ماشینه اومد کنار ماشین ما وایساد

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای اصن باورم نمیشه دوتاشون پسر بودن. پشت چراغ قرمز اونیکه بغل راننده بود هی دستشو میکرد تو موهای راننده و. ..

وای از دیشب یه جوریم

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
یبارم ما تو ترافیک تصادف کردیم وقتی پیاده شدیم یاروام پیاده شد دیدیم داره دکمه شلوار و کمربندشو میبن ...

تنها بود؟