هر کار کردی مال گذشته بوده و تموم شده..عزیزم نهایتش اینه که چندتا گناه کردی دیگه آب رو که به روی بچه ی شیش ماهه نبستی..امشب از کسی بخواه کمکت کنه که حتی اونی که آب رو روی بچش بست رو هم بخشید و به بهترین شکل ممکن احترامش کرد
فردا رو بهتر از دیروز بساز😘😘😘
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️