2777
2789
عنوان

دوران عقد

251 بازدید | 22 پست

سلام

دوستان دوران عقد و پیش از عروسی و رفتن ب خونه خودتون

چیکارا میکردین با نامزدتون؟

کجا میرفتین؟

چیا میگفتین؟

اختلافاتتون رو چ میکردین؟

نیاز هاتون رو چجوری رفع میکردین؟

نیاز های طرف مقابل براتون مفهوم بود؟ نیاز های شما برای اون چطور؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما از صبح میرفتیم بیرون تا شب

تو۵ ماه ۱۱ کیلو اضافه کردم 😁😁😁😁

در حالی که تو کل بارداری ۵ کیلو اضافه کرده بودم😅😅😅😅

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نمیشه گفت کاملا هماهنگیم.بالاخره دوتا آدمیم با فرهنگ و خونواده و شخصیت جدا.باهم خوبیم در حالت کلی.گا ...

نگفتین کجا ها میرین؟ در چ موضوعاتی حرف میزنین؟

کجا میرفتین؟ چی میخوردین؟

پارک

یه کیلو تخمه میگرفتیم خیابونا و کوچه هارو متر میکردیم

بستنی 

کافی شاپ

و

ساندویچی کثیف😋😋😋😋

.....

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

دوران عقد همسرم میاد خونمون،من میرم خونشون

گاهی میریم بیرون برای تفریح،بستنی میخوریم،از بیرون غذا میگیرم میخوریم،حرف از عروسی و نی نی دار شدنمون میزنیم،اختلاف هم تو دوران عقد هست 

زوج تا نرند زیر یک سقف نمیتونند به طور کامل شبیه به هم بشند

اما در دوران عقد به درازای مدت کم کم شبیه هم میشند،نیاز هام رفع میشه بستگی به دو طرف هم داره گاهی هر دو طرف به انتظارات طرف مقابل احترام میذارند گاهی یکی احترام میذاره و دیگری نه و گاهی هم هیچکدوم 

اگه کسی به بلوغ ذهنی و عقلی رسیده باشه به طرف مقابل احترام میذاره و نظراتشو محترم میدونه

اگه ازدواج کنی کلا از دنیای مجردی جدا میشی و میری زیر بار یه مسئولیت زیبا و با کمی سختی 

در کل باید در وهله ی اول فقط طرفتو بشناسی 

🤗🤗

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
با ماشین یا پیاده؟😄

پیاده 

ماشین نداریم

وسیله نقلیمون پاهامونه.😊😊😊😊😊

👫👫👫👫👫

دوران عقد بیشتر شبا شوهرم میومد اخر هفته هام من میرفتم خونشون جمعه شب هام همیشه شام میرفتیم بیرون و کلااا بد نبود فقط همون بلاتکلیفیشو دوست نداشتم از خونه مادر شوهر خوابیدن متنفر بودم این قضیه خیلی ازارم میداد اونموقع میگفتیم گند ترین دوران دوران عقد الان دلم تنگ شده برای اونوقتا شوهرم هنوزم ک هنوزه میگه گند ترین دوران بود😬😬😬اخه الان ور دلشم نمیذاره جایی برم اونموقع وقتی از خونه ما میومد خونشون من میرفتم خونه خالم اینا یا پارک و پیاده روی همشششش حرص میخورد 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
نگفتین کجا ها میرین؟ در چ موضوعاتی حرف میزنین؟

ما از هم دوریم.هر وقت پیش همیم فقط تفریح و گشت و گذاره.سفرم میریم‌.درباره همه چی خب.الان که بیشتر مشکلات مالی😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز