2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که خیلی استفاد میکنم برای خرد کردن پیاز سبزی درست کردن بعضی خمیرا درست کردن کواد بعضی غذاها مثه کباب فلافل همبرگر کلا زیاد استفاده میکنم ازش عصای دستمه 😬

پسرم دنیامه❤❤❤❤

واسه رنده کردن، همزن، خرد کردن سبزی و گوشت و ...، ساییدن کشک و درست کردن سس و... خلاصه همه کار میشه باهاش کرد. فقط بعدش ظرف شستنش زیاده

میشه واسه حاجتم به صلوات بفرستین❤
من که خیلی استفاد میکنم برای خرد کردن پیاز سبزی درست کردن بعضی خمیرا درست کردن کواد بعضی غذاها مثه ک ...

ميشه بگی اسم ش چیه

یا اگه ميشه یه عکس ازش بزار ی

من هم غذا ساز دارم هم جدا خورد کن واس پیازو سیب زمینی و جدا ابمرکبات گیری....از غذا سازم واس اسیاب کردن و پارچ مخلوط کنش استفاده میکنم  و ابمیوه گیریش چندباری هم رندش استفاده شه....ولی خورد کنم کوچیک همیییشه دمه دسته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ميشه عکس ازش بزار ی

باشه صبر کن بندازم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

اون بالایی غذا سازه...ابمیوه میگیرم هویج اینا و از پارچش واس اب طالبی هندونه استفاده میکنم....و اسیاب کنم داره مثلا لیمو عمانی اسیاب میکنم...اب مرکباب گیری و خورد کنم داره ک استفاده نمیکنم همزنم داره.....ولی جدااا ی خورد کن خردیم ک روشم همزن و گوشتکوب برقی داره و این خورد کن کوچیک همششش دمه دسته واس مواد کتلت اینا....اب پرتقال گیریمم ک کوچیک جدا گرفتم اونم جمعو جور....غذا ساز همه چی داره ولی خب ی مقدار بزرگتر و سنگین تره