2789
عنوان

خارش واژن

80052 بازدید | 33 پست

خارش واژن دارم و دکتر میرم بهم پماد کلوتریمازول و شیاف کلوژین واین جور میده وپماد ان ان وفلوکونازول میخورم خوب میشه وکلی رعایت میکنم مشکل هورمونی ندارم تو آزمایشاتم توی محلول آب جوشیده شده ونمک وجوش شیرین میشینم هفته ای یکی دوبار باز خارشم بعد یکی دوماه دیگه برمیگرده درضمن یک ماه بیشتره که دارم لاکتوفم استفاده میکنم الانم مجددا رفتم دکتر بهم ژینوفیلوس داده با اینکه معاینه کرده وگفته عفونت ندارم هنوز استفاده نکردم چکار کنم دیگه واقعا برنگرده اوایل سالی یکی دوبار بیشتر خارش نمیگرفتم. الان جدیدا کلافه شدم

تعداد رای : 3
نظرسنجی
الزامی
3
100%
الزامی
0
0%

سیر بزار...

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

من واسه عفونت وخارش و اینا هرچی دکتر میرم درمانش موقتیه،ولی خواهرم عسل خوب و طبیعی هر وقت مشکل زنانه داره واژینال استفاده میکنه،خوب میشه دکترم نمیره؛منم الان عسل گرفتم استفاده کنم

خدایا بابت همچی شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب شاید همسرتون عفونت دارن و به شما منتقل میکنن

معمولا وقتی خانم خارش یا عفونت داره به هردو نفر انتی بیوتیک میده دکتر

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

برنج نکته عفونت میاره یه لحظه صبر کنید تا مطلبی بذارم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

نزار لباس زیرت خیس بمونه اگه با دستمال توالت خودتو خشک میکنی باید مواظب باشی تو واژن رو خشک نکنی حساسیت میاره از پد بهداشتی روزانه استفاده کن راستی با چی موزدایی میکنی ؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

⚜ #عفونت_بانوان

⭕️دلایل ایجاد👈🏻عفونت در بانوان

مصرف برنج کته،مصرف انواع مشتقات آرد سفید مثله نون لواش، ماکارونی، رشته، بیسکویت، شیرینی، نون باگت، نون تست، انواع مواد غذاییه دارای کافئین مثل چای، کاکائو، نسکافه، قهوه، شکلات، انواع نوشیدنی های صنعتی و اسانس دار مثل سن ایچ، ساندیس، دلستر، نوشابه، تن ماهی، ماست زیاد، دوغ و.....

مصرف غذاهایی شب مونده،

استفاده از لباس زیر غیر نخی ( هر خانومی در هر ماه باید یکبار لباس زیر رو کامل تعویض و دور بیاندازه در سال حداقل دوازده لباس زیر صددرصد نخی باید مصرف کنن )

🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿

⭕️پیشگیری 👈🏻 از عفونت بانوان مختص تمام سنین

1⃣نظافت با تیغ ممنوع فقط با نوره

2⃣ آفتابه مسی تهیه کنید و داخلش یک لیوان سرکه خانگی با آب بریزید بعد از طهارت خودشون رو بشورند.

3⃣ استفاده از لباس زیر نخی سفید که فقط یکماه پوشیده بشه و بعد دور انداخته بشه.

4⃣ هفته ای یکبار حداقل در حمام داخل تشت ۳لیوان سرکه خونگی و یک قاشق غذا خوری زاج و یک قاشق غذاخوری نمک 20 دقیقه بنشینن داخلش،(جوشانده آویشن و پنیرک و ختمی و پونه هم باشه بهتره)

🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿

⭕️درمان های عمومی 👇🏻

1⃣مصرف روزانه دمکرده یک لیوان پودر گل ختمی و پنیرک

2⃣پونه /آویشن /بنفشه /پنیرک /پلک /رو از هر کدوم یک مشت کوچیک تو یه لیتر آب بجوشونید صافش کنید در طول روز میل بفرمایید

3⃣جوانه برگ انجیر رو خشک کنید پودر کنید با عسل مخلوط کنید صبح و شب هر وعده دو عدد میل کنید

4⃣همزمان پولک.پونه.مرزنجوش با هم مخلوط کنید در یک و نیم لیتر آب بجوشونید صاف کنید میل کنید

5⃣دمکرده ی پنج انگشت،رازیانه, بومادران روزانه چهار لیوان میل کنید.

6⃣پودرگیاه مورد، حنا ،درمنه، بومادران ،صبرزرد پودرپوست انار، جوشونده رب انار وسرکه سیب خونگی بهشون اضافه کنید داخل تشت روزی دوبار توش بشینید

7⃣پودر گیاهای شماره ی 6 رو تو ماهیتابه بریزین کمی گلاب اضافه کنید و ی تکه پارچه کتان یا یک گاز استریل هم تو ماهیتابه بیندازید تفت بدین بصورت تامپون داخل واژن به مدت 2ساعت باشه همزمان خوراکی هم پودر رازیانه سیاهدانه و عسل رو ترکیب کنید روزانه مصرف کنید.

8⃣گل ختمی + بومادران + گزنه + پونه + پنیرک + تاجریزی + گاوزبان + رازیانه + مورد+ خارخاسک + آویشن اندازه مساوی بجوشونید روزی پنج لیوان میل بفرمایید

🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿

💐🌿همچنین می توانید از نوره ی طبیعی دکتر داود و محلول عفونت زنان و محلول گوگرد مایع برای عفونت زنان استفاده بفرمایید. برای تهیه می توانید با ادمین فروش دکتر داود هماهنگ کنید🌿💐

🔴نسخه ها اینترنتی نیست؛ انتشار با ذکر منبع مجاز است؛تشکر که در ترویج طب سنتی کوشا هستید_دکتر داود

https://telegram.me/joinchat/AfAi0z9hnRSBzwdYS_LYpg

@Dr_davoud

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

عزیزم حتما این عفونت به شوهرتم منتقل شده شما میری درمان میکنی ولی شوهرت عفونتو داره و بازم بهت منتقل میکنه. همین پمادا رو هم بده شوهرت استفاده کنه و بعد از هر رابطه حتما بشورین

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟