2777
2789
راستی خیلی مباااااارک باشه 😍 میبینی چ حس خوبیه؟ حالا ان شاء الله صدا قلبشو چند هفته دیگه میشنوی تاز ...

فداتشممم ممنونم ازت خیلی لطف کردی دعا کن آزمایشم مثبت باشه ممنون عزیزم لطف کردی دستت طلا😍😍😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشممم ممنونم ازت خیلی لطف کردی دعا کن آزمایشم مثبت باشه ممنون عزیزم لطف کردی دستت طلا😍😍😘😘

انشاءالله مثبته‌ پاشو الان برو آزمایش بده جوابشو تا ۸ بهت میدن. وگرنه باید منتظر بمونی تااااا شنبه

مبارکه خانومی.انشاالله به سلامتی بارداری و ۸ ماه دیگه می یاد بغلت بچه سالم و ناز

برای منم دعا کن اگه خدا صلاح بدونه باردار باشم و بچه سالم و ناز دوباره بهم بده...منم سه سال و نیمه منتظر دومی هستم

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 
مبارکه خانومی.انشاالله به سلامتی بارداری و ۸ ماه دیگه می یاد بغلت بچه سالم و ناز برای منم دعا کن اگ ...

قربونه محبتت عزیزم لطف داری دعا کن آزمایشم مثبت باشه انشاءالله به حق جدم شمام به زودی یه نی نی سالم دیگه به جمعتون اضافه بشه به حق همین ماه انشاءالله الهی آمین

مبااااااااااااااااااااارک. خوشحالم که به نتیجه مثبت رسیدی. اینروزا برای منتظرا خیلییییییییییییییییییییییی دعا کن. باشهههههههههههههههههههه

یادت می مونه

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
مبااااااااااااااااااااارک. خوشحالم که به نتیجه مثبت رسیدی. اینروزا برای منتظرا خیلیییییییییییییییییی ...

فداتشم ممنونم دعا کن آزمایشم مثبت باشه چشم اگه لایق باشم حتما من بخدا همیشه دعا میکنم

عزیزم بی بی رو چند خریدی من ار موعدم گذشته اصلا میل ب غذا ندارم ,ولی گفتم چون دلار گرون شده بی بی هم گرون شده نخریدم 😅😅😅??

لطفا ی ,,,صلوات ,,,مهمونم کنید ,,,, اللهم صل علی محمد وال محمد