2777
2789
عنوان

غلظت خون و باردار شدن و سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 6331 بازدید | 39 پست
همین روی مرز بودنش هم نگرانم کرد

پس من چی بگم گلبول قرمزم بالاست حداکثر باید 4.8باشه من 5.21

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس من چی بگم گلبول قرمزم بالاست حداکثر باید 4.8باشه من 5.21

منم گلبول هام بیشتر تر از حدنرماله

🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی   🦋                       🦋  آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی  🦋                      🦋     مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود  🦋                         🦋   ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
عزیزم فقط آب زیادبخور اگه آب کم بخوری این یه حالت فیزیولوژیک که پلاسمای خونت کم میشه وهموگلوبین بطور ...

باشه ممنون😚

🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی   🦋                       🦋  آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی  🦋                      🦋     مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود  🦋                         🦋   ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
حجامت کن خیلی خوبه  سماق بجوشون یک قاشق بخور برای غلظت خوبه تو بارداری استفاده نکن

ممنون سماق چندبار چند روز بخورم؟

منم گلبول هام بیشتر تر از حدنرماله

تو نت سرچ کردم زده حجامت راحت ترین و بهترین روش 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

سلام منم غلظت خون داشتم سقط كردم سر دخترم امپول هپارين ميزدم دكتر گفته براي بچه بعديتم بايد هپارين بزني چون خون غليظه خونرساني نميشه به جنين و سقط ميشه 

ميشه يه صلوات بفرسين براي سلامتي ني نيم اللهم صل علي محمد وآل محمد و عج الفرجهم
سلام منم غلظت خون داشتم سقط كردم سر دخترم امپول هپارين ميزدم دكتر گفته براي بچه بعديتم بايد هپارين ب ...

موگلوبین تون تو ازمایشهاتون چقدره؟

ممنون سماق چندبار چند روز بخورم؟

من همسرم  غلظت خون داره دکتر طب سنتی گفت یک قاشق سماق تو یک لیوان اب بجوشون بخور حداقل ۴۰ روز رو انجام بده روزی یکبار 

حجامتم کن تو نت سرچ کن روزهای خاصی هست برای تاثیر بیشتر اون روزها برو

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

Hemoglobin  رنج نرمالش ۱۱.۸ تا ۱۵.۵   ک جواب ازمایش من ۱۵.۴ بود

عزیزم مال من 15/7 بود از وقتی حامله شدم روزی یدونه هپارین الان که تو 29 هفته هستم جفتم گرید 1 یعنی خونرسانی به جفت خوبه وزنت چقدره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
من همسرم  غلظت خون داره دکتر طب سنتی گفت یک قاشق سماق تو یک لیوان اب بجوشون بخور حداقل ۴۰ روز ر ...

ممنون عزیزم

عزیزم مال من 15/7 بود از وقتی حامله شدم روزی یدونه هپارین الان که تو 29 هفته هستم جفتم گرید 1 یعنی خ ...

وزنم ۶۰ کیلو

شما هم ک زیاد از نرمال بالاتر نیستی ..پس چرا دکتر ب من گفت اشکالی نداره 

وزنم ۶۰ کیلو شما هم ک زیاد از نرمال بالاتر نیستی ..پس چرا دکتر ب من گفت اشکالی نداره 

وزن من بالاس و چون سابقه زایمان زودرس دارم باید یکم نسبت به بقیه استراحتم رو بیشتر میکردم دکتر برای جلوگیری از خطرات انعقاد خون هپارین تجویز کرد

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین