2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت فقط اسمش نی نی سایته

160 بازدید | 24 پست

جدی چرا نی نی سایت فقط اسمش نی نی سایته؟

همه راجب همه چی حرف میزنن بجز بچه هاشون!

حالا مسئله یی نیست اگه راجب مشکلات حرف بزنن ولی خب چرا بعضیا راجب اتفاقای روزانه حرف میزنن! مثلا اینکه میگن بیاین بگم امروز کیو دیدم! بیاین بگم امروز چقد باشوهرم خوش گذشت و کجا رفتیم!

نی نی سایت نیست که .عکس خونه است هر کی فکر میکنه با اینهمه عمل که کرده خوشگل شده یک عکس از خودش میگذاره میگه من چطورم

یعنی من اینقدر کمم که نیاز تایید شما دارم 

💫ما هیچ ما نگاه💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای الان تاپیک انوری یک کاربری میگفت اینجا سر یک کوچه خاکیه و ما کاربرا خانمهایی با چادرهای گل گلی داریم سبزی پاک میکنیم  

بنظرت این سایت کجاست و چه اسمی بزاریم

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

این روزها خیلی احساس تنهایی می کنم تو سایت

بعد مدتها به تاپیک زدم در مورد تربیت دخترهامون

و یه تاپیک درمورد دخترهای۸/۹ساله

که با هم تبادل نظر کنیم

خیلی استقبال کم شد😂

فهمیدم اینجا غریبم

و بیشتریا مجردن یا دنبال مشکلات ازدواج

نی نی سایت نیست که .عکس خونه است هر کی فکر میکنه با اینهمه عمل که کرده خوشگل شده یک عکس از خودش میگذ ...

منم دقیقا حرفم اینه! اخه ب ما چ که خونت چطوریه همینا باعث میشن ک بقیه تاپیکای مهمو نخونن

این روزها خیلی احساس تنهایی می کنم تو سایت بعد مدتها به تاپیک زدم در مورد تربیت دخترهامون و یه تاپ ...

اره والا....حالا راجب بچه ها تاپیک نمیزنن عیب نداره ولی خب راجب مشکلات هم میتونیم راهنمایی کنیم همو..بازم بعضیا میان راهنماییه غلط میدن! راجب ازدواج ک میگن فقططططط طلاااااق شوهرت داره فقططططط خیانت میکنه

حرف من اینه ک واقعا کسی ی سوال مهم براش پیش میاد و بقیه جوابشو نمیدن ولی میرن سمت این تاپیکای مسخره ...

من خودم تاپیکهای سوال در مورد بیماری بچه یا مسایلی که یک درصد احتمال بدم راهتمایی ام خطا میده رو جواب نمیدم...ولی این تاپیکهای خاله بازی خوب خطری نداره نظرامون

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
خب اونا میگن بیا تو نرو😂😂😂 به همین راحتی

من ک والا نمیرم ولی حرفم اینه ک باید ب تاپیکایی بقیه ام توجه کنیم شایدکسی واقعا سوالش خیلی مهم تر از حرفای الکیه اونا باشه

من خودم تاپیکهای سوال در مورد بیماری بچه یا مسایلی که یک درصد احتمال بدم راهتمایی ام خطا میده رو جوا ...

خب عزیزم حداقل میشه ک بگی نظرم اینه ولی مطمعن نیستم حداقل طرف دلش خوش میشه ک کسی جواب داده