2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر دارو خوردی که دیگه روت جواب نمیده.منم میگرن داشتم و بدجور منو مینداخت .باید ببینی چه عواملی تحریک میکنه میگرنت رو اونا رو تغییر بدی یا ازشون اجتناب کنی.مثل گرسنگی.کم آبی.قرار گرفتن تو محیط شلوغ.مثلا من وقتی صبحها از خونه بیرون میام میگیرنم میگیره.الان دیکه سعی میکنم اصلا صبح جایی نرم.الودگی هوا هم شدیدا تاثیر داره .وقتی میگرن میگرتت.روغن استوخودوس رو بزن پیشونیت و شقیقه هات و ماساژ بده یه لیوان بزرگ هم دمنوشی که دوست داری غیر از چایی درست کن و بخور که آب به بدنت برسه.بعدشم برو تو اتاق تاریک دراز بکش تا خوابت ببره.وقتی بیدار بشی قطعا سرت اروم شده.

قرص ارگوتامین خوردی؟امپول پیروکسیکام  خوبه

تقریبا همه قرصارو خوردم

20 ساله گرفتارم یعنی از 17 سالگی،ارثیه

فقط 9ماه بارداری و دوران شیردهی سردرد نداشتم،الانم دکتر گفته باید صبر کنی تا یائسگی  

اینقدر دارو خوردی که دیگه روت جواب نمیده.منم میگرن داشتم و بدجور منو مینداخت .باید ببینی چه عواملی ت ...

قربونت برم ،کار خونه و سرصدای بچه و ازون بدتر شوهرمو چیکار کنم،اصلا درک نمیکنن منو  

تقریبا همه قرصارو خوردم 20 ساله گرفتارم یعنی از 17 سالگی،ارثیه فقط 9ماه بارداری و دوران شیردهی سرد ...

من هیچوقت قرص نخوردم که بدنم عادت نکنه‌قرص رو گذاشتم برای مواقعی که واقعا باید رو پا باشم مثلا مهمون دارم یا جایی دعوتم و میگرنه میاد.بدن عادت میکنه و دیکه هیچی ارومش نمیکنه

تقریبا همه قرصارو خوردم 20 ساله گرفتارم یعنی از 17 سالگی،ارثیه فقط 9ماه بارداری و دوران شیردهی سرد ...

خوش به حالت.من توی بارداری صد برابر شده بود چون نمی تونستم دارو بخورم هر روز می رفتم بیمارستان سرم میزدن.دو روز بعد زایمانم یه سردردی گرفتم که دلم می خواست مته بردارم سرمو سوراخ کنم.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)