2821
2789
عنوان

دالان بهشت

478 بازدید | 30 پست

دوستان تازه رمان دالان بهشت رو تموم کردم😁یه دوست خوب توی نی نی سایت بهم معرفی کرد ،به رمان خونا و کتاب خونا حتما توصیه میکنم که بخوننش .چون قلم بسیار خوبی داره و محتواش از قلمش بهتر هستش مثل رمانای دیگه پوچ و بی معنینیست و درس زندگی به ادم میده در عین حال جذابیت خاصی داره😘

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

عاشقانه ست؟

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس چرا من تا نصفه خوندم خسته شدم ازش گذاشتم کنار دیگه نخوندم

نمیدونم عزیزم منم یه روز کلا گذاشتم کنار و نتوستم یه خطم بخونم ولی چون تعریفشو شنیدم دوباره شرو به خوندن کردم و ازش لذت برم و اینکه بر عکس رمانای دیگه قلم بسیار خوبی داره 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
چند سال پیش خوندمش خیلی خوب بود،رمان رعنا شاه پری حجله و پریچهر هم عالیه پشیمون نمیشی از خوندنشون

ممنون میخونمشون