2777
2789
عنوان

واکسن ۴ ماهگی 😭

369 بازدید | 7 پست

دیروز واکسن زدیم، دیشب حول و حوش دو و نیم بچم تب کرده تا الان. استامینوفن ۴ ساعت یکبار میدم و پارچه ی نمدار هم روی پا و شکم و سرش گذاشتم.درد نداره ولی تبش بی حالش کرده دماسنج دیجیتال، درجه بدنشو ۳۷.6 نشون داد. چکار کنم مامانا؟؟؟ هربار دماسنج گذاشتم به ۳۸ هم نرسیده. چی بشه باید برم درمانگاه؟ کسی بوده بچش اینجوری بشه و با همین استامینوفن خوب شه؟ چقدر طول میکشه؟

مادر هستم و 

با جوشونده بابونه پاشویش کن 

کم کم بریز رو پاش یکمی.

زود تب رو پایین میاره.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرتب دستوپاش وصورتشوبشوراره بااستامینوفن خوب میشه حتمابهش بده هرچهارساعت یبار 

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
شما جواب گرفتی از این راه؟

تو واکسن دو ماهگی پسرم بابونه همش دم دستم یود یه ذره پاهاش گرم میشد پاشویش میکردم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)