2777
2789
عنوان

مصرف صحیح ال دی

74863 بازدید | 27 پست

دوستای گلم که از قرص ال دی استفاده میکنید طریقه صحیح مصرف قرص ولطفا میگید بسته اول وازچه روزی شروع میکنید؟بسته بعدی رو چطور؟چه ساعتایی میخورید؟درصورت فراموشی یکی دوروز وبالاتر چه میکنید ممنون میشم

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

من رفتم دکتر

بهم گفت از روز پنجم پریودم بخورم

اگه یه روز یادت رفت هرموقع بعدش یادت افتاد بخور قرصو

هر شب سر یه ساعت معینی بخور و هر شیش ماه یه استراحت یکی دوماهه به رحمت بده

قرص خوب و ارزونیه اگه درست مصرف بشه و حساسیت نداشته باشی بهش

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از روز پنجم شروع کن. بعد یه هفته قطع کن دوباره شرو کن. اگه یع روز یادت رفت روز بعد دوتاشوباهم بخور.ساعت هم بذار هر شب سر ساعت بخور.ماه اول هم با یه روش دیگه هم جلوگیری کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

میبنم‌که همه استادن وکسی نمیاد خخخ امیدوارم دیگه تاپیکی باعنوان بارداری ناخواسته با وجود خوردن قرص ال دی اینجا نبینم که بعد بگن هدیه از طرف خدا بوده هیچ کس با قرص باردار نمیشه مگر درصورت اینکه اشتباه مصرف کنه قرصاشو موفق باشید🌷⚘

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

ولی این روش جالبی نیست. ضرر داره یه روش بی ضرر تر انتخاب کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ولی این روش جالبی نیست. ضرر داره یه روش بی ضرر تر انتخاب کن

عزیزم ممنونم تاپیکو برای اموزش زده بودم‌ممنون از اطلاعات خوبت متاسفانه امار بارداری ناخواسته با قرص خیلی زیاده که خیلیا ازش آگاهی ندارن

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
عزیزم ممنونم تاپیکو برای اموزش زده بودم‌ممنون از اطلاعات خوبت متاسفانه امار بارداری ناخواسته با قرص ...

اطلاعات تو زمینه های پیشگیری خیلی پایینه متاسفانه واین باعث شده اینهمه بارداری ناخواسنه اتفاق بیفته که به اشتباه همه ازش بعنوان هدیه خداوند یاد میکنن 

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

متاسفانه ازین تاپیکا استقبال نمیشه وقتی به تاپیکای پربازدید سر میزنم واقعا ناراحت کننده س که یه خانوم وقتشو واسه چه چیزهای پوچی صرف میکنه

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

وای منم خیلی مشکل دارم با خوردن این قرص 

من پریودام سه روزس 

از کیلینک پرسیدم گفت شما چون سه روزی از روز اخر پریودت شروع کن. بعد یه هفته قرص بعدی رو . 

برای اورژانسی با قرص ال دی هم باید 4 قرص رو باهم خورد. 4 تای دیگه رو 12 ساعت بعد . 

تا 72 ساعت هم بعد رابطه پرخطر وقت داری. 

البته اگ همه اینارو اشتباه نگفته باشم 😶

حالا شما میدونی من چطور باید بخورم؟؟؟ 

و اینکه وقتی میگن 7 روز استراحت بده اگ زودتر از اون 7 روز پریود شدیم چکار کنیم ؟ 

مثلا اگ بسته رو تموم کردم و سه روز بعدش پریود شدم قرص نخوورررررم تا 4 روز بعدش ؟؟؟ اون موقع دیگه پریود نیستم قرص رو شروع کنم اشکال داره ؟ 

وای منم خیلی مشکل دارم با خوردن این قرص  من پریودام سه روزس  از کیلینک پرسیدم گفت شما چو ...

عزیزم‌ الان تو بخشنامه جدیدی که اومده وپنفلت هایی که واسه آموزش بما دادن گفتن شروع قرص از روز اول باشه خیلی بهتره بقیشم درست گفتی ممنونم

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
حالا شما میدونی من چطور باید بخورم؟؟؟  و اینکه وقتی میگن 7 روز استراحت بده اگ زودتر از اون 7 ر ...

شما چه پریود بشی چه نشی باید از روز هفتم قرص شروع کنی قبلش اگه رابطه ای باشه باید محافظت شده باشه گلم من واست عکس گذاشتم چون اینجا با مدرک حرف نزنی میخورنت😅

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

وای عزیزم عااالی بود 

مرررسی 

خداروشکر یکی بهم خوب و کامل جواب داد. 

همیشه سردرگم بودم 😟

بعد میگم اگ تو اون 7 روز پریود نشدیم و بعد بسته بعدی رو شروع کردیم این مصرف قرص باعث نمیشه ک پریود نشیم ؟؟؟ یعنی از پریود شدن جلوگیری نمیکنه ؟