2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار و خطر

202 بازدید | 15 پست

بچه ها درسته میگن اگه بی بی چکتون هاله داشته باشه نشونه خوبی نیست😢

تورو خدا شماها بودین که بی بی چکتون هاله دار باشه و خیییلی کمرنگ و بچتون سالم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

من هاله داشت پسرمم خوبه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

چرا الکی بخودت استرس میدی اخه؟؟ 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هاله داشت پسرمم خوبه

جدی میگی؟ اخه من روز اول پریودی زدم خییلی کمرنگ که فقط خودم میدیدم روز دوم شبش زدم شوهرمم میتونست ببینه ولی همچنان کمرنگ الان صبح زدم هم مشخصه ولی کمرنگه؟بنظرتون خوبه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
چرا الکی بخودت استرس میدی اخه؟؟ 

اخه تو سایت نی نی بان خوندم

جدی میگی؟ اخه من روز اول پریودی زدم خییلی کمرنگ که فقط خودم میدیدم روز دوم شبش زدم شوهرمم میتونست بب ...

چن‌روز از موعدت گزشته

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چن‌روز از موعدت گزشته

با امروز ۳روز

جدی میگی؟ اخه من روز اول پریودی زدم خییلی کمرنگ که فقط خودم میدیدم روز دوم شبش زدم شوهرمم میتونست بب ...

عکس بده

با امروز ۳روز

شاید لقاح دیر انجام شده چرا نگرانی 😁😁مبارکه چن روز بعد برو ازمایش بده خیالت راحت شه

نترس بابا خوبه اینجاهم بارها و بارها گذاشت که فقط هاله داشته و همه هم سالم بودن

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
با امروز ۳روز

دیشب و امروز صبح و که زدم مشخصتره

شاید لقاح دیر انجام شده چرا نگرانی 😁😁مبارکه چن روز بعد برو ازمایش بده خیالت راحت شه

اره شنبه میرم برام دعا کنید

ممنونم بابت انرژی که میدی

اره شنبه میرم برام دعا کنید

اصلن از الان ب بی بی هاله دار فک‌نکن همینکه مثبت شده خیلیه 😁😁😁مطمعن باش نی نی تو دلت جا خوش کرده😍😍