2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد

323 بازدید | 23 پست

دوستان 4ساله ازدواج کردم همشم جلوگیری طبیعی بوده بنظرتون الان بخوام بچه دار بشم خیلی طول میکشه 

مامان  فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اگ بخودت برسی و شوهرت ۵ ماه اینا شاید طول بکشه ...ولی اگ تاریخ تمک گزاریتو بدونی و فولیک اسید اینا بخوری و با ویتامین هارو مثل من بعد ۳ سال تو ماه دوم باردار میشی 😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نه گلم ولی این آمادگی رو داشته باش که هم ممکنه با اقدام اول بچه دار شی و هم ممکنه یک سال طول بکشه. که در هر دو صورت هم کاملا نرماله و سالم هستی

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
ن اقدام کن خیلیا بودن باراول گرفته چرا انقد دیر.؟

شرایط اقتصادی یکم نابسامان بود و اینکه دلمون میخواست بیشتر دستمون بیاد اخلاق هامون تا کمتر تنش باشه تو زمانی که بچه داریم راحت تر حرف همو بفمیم وشرایط روانی خوب باشه واسه بچه 

نه اگ بخودت برسی و شوهرت ۵ ماه اینا شاید طول بکشه ...ولی اگ تاریخ تمک گزاریتو بدونی و فولیک اسید این ...

این ماه وقت دکتر دارم برای اقدام....ای جان خدا حفظش کنه. 😍

این ماه وقت دکتر دارم برای اقدام....ای جان خدا حفظش کنه. 😍

ممنون عزیزم اره رعایت کنی زودی حامله میشی انشالله

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)