2777
2789
عنوان

خیلی بد شد شوهرم خیلی عصبانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 31 پست

خیلی بی سیاستی دختر

رفتی به مادرت گفتی؟ شوهرتو بی عزت کردی؟ خجالتش دادی گذاشتی تو عمل انجام شده

چرا آخه نهایت نمیکرد شوهر خواهرت یک کار دیگه میکرد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
حالا میگه من کاری کردم همه فکر میکنن من خاله زنکم فردا هر اتفاقی افتاد از من نشنیدی از غریبه خبر دار ...

با کمال احترام به تو عزیزم ولی شوهرت راست میگه این مشکلو خودت باید حل میکردی اگر حل نمیشد بیخیالش میشدی اینجوری الان شوهرت احساس میکنه خانواده تو به چشم خاله زنک بهش نگاه میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیگه چون مامانم اومد حرف زد باهاش. گفت بگم بیاد عذر خواهی قبول نکرد چون طرف شوهرم گرفت ناراحته چرا من رفتم به مامانم گفتم اقا خیلی غرور داره بدش میاد فکر کنن حرف های خاله زنکی واسش مهمه

حالا میگه من کاری کردم همه فکر میکنن من خاله زنکم فردا هر اتفاقی افتاد از من نشنیدی از غریبه خبر دار ...

دقیقا این جمله رو راست گفته اگه شما یه حرفی با هم میزدید میرفت به مادر شوهرت میگفت چه حالی میشدی

ضمن اینکه دید خانوادتم به شوهرت بد کردی

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ع هر کی دوست داشت یه صلوات هدیه بده به امام رئوف

کار فوق العاده بدی کردی به مامانت گفتی در حقیقت یه کینه رو همینجوری بین چندنفر انداختی اونجوری فقط شوهرتم نابود کردی نمیگفتی فقط یه مشکل بود اونم قابل حل هزار بهانه میشد بیاری ولی الان اینقدر پیچیدش کردی که 

نه نمیگه چون مامانم اومد حرف زد باهاش. گفت بگم بیاد عذر خواهی قبول نکرد چون طرف شوهرم گرفت ناراحته چ ...

حق داره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

دوست عزیزم خودتو به فنا دادی😐😐😐😐

واقعا خیلی زور داره خودتو بزار جای شوهرت تو یه حرفی بهش بزنی بره به مادرشوهرت بگه چه حسی داری؟؟؟؟؟ مخصوصا از این حرفا که دید بقیه بهت تغییر کنه؟؟؟؟

چقدر لوس وحساس..شوهرمنم همینجوریه..من محل نمیذارم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
2790
2778
2791
2779
2792