2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 50 پست
عجيبه اخه حالت ادم ربايي داره  همه كلانتري هارو امتحان كردي ؟ شايد اونا اينطوري بودن

چرا آدم ربایی ؟؟؟

اولویت در نگهداری پدر و مادر با پسر خانوادس و به زور هم که نرفتن با میل خودشون اونجان البته خدا میدونه اونام شاید دوس دارن برگردن 

پدر و مادرشم که آلزایمر ندارن که ،بخان میزنگن یا میان میبیننشون 

ولی استارتر کوتاه نیا مطمئن باش خسته میشن و اونا رو بر می گردونن میخان چیکار 

عجب داداشایی پیدا میشن ،از اول بد بار اوردی ،عوض اینکه داداشت به تو برسه تو به اونا میرسی ،واقعا که ببخشید ببخشید ولی خاک تو سرت ،که انقدر بهشون بها دادی ،اونا نمیگن این دختر مجرد از کجا میاره درامدت از کجاس ؟؟؟

اصلاداداشت نمیگه پس این دختر چجوری شبها رو بدون پدر مادرم تو یه خونه بخابه !!!

چرا آدم ربایی ؟؟؟ اولویت در نگهداری پدر و مادر با پسر خانوادس و به زور هم که نرفتن با میل خودشون او ...

من درامد دارم . فقط نمیتونم بفهمم پدر و مادرم چطور دلشون برای من تنگ نشده و نگران من نیستن؟ مگه پدرومادرها دلشون برای بچه هاشون تنگ نمیشه؟ اونا رو که زنجیر نکردن چرا حتی بهم زنگ هم نمیزنن؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا آدم ربایی ؟؟؟ اولویت در نگهداری پدر و مادر با پسر خانوادس و به زور هم که نرفتن با میل خودشون او ...

اهان خودشون خواستن برن

من فكر كردم بزور بردنشون و شرايط خوبي هم ندارن براي اين استارتر نگرانه 

من درامد دارم . فقط نمیتونم بفهمم پدر و مادرم چطور دلشون برای من تنگ نشده و نگران من نیستن؟ مگه پدرو ...

خب همين ديگه ممكنه حتي تلفن نداشته باشن و برادرتون بزور نگهشون داشته باشه شما به پليسا بگين فقط ميخواين مطمعن بشين شرايطشون مساعده نگرانيتون برطرف بشه حداقل

البته باز خودتون بهتر ميشناسين برادرتونو ولي اينجا يجوري به من مخاطب از پست هاتون القا شد كه انگار بزور برده شدن و اونجا ممكنه شرايط خوبي نداشته باشن اگر يك درصد اينطور فكر ميكني حتما از طريق قانون پيگير باش حداقل خيالت راحت بشه شرايطشون خوبه

خب همين ديگه ممكنه حتي تلفن نداشته باشن و برادرتون بزور نگهشون داشته باشه شما به پليسا بگين فقط ميخو ...

پلیس اصلا اهمیت نمیده . اینجا سویس نیست ایرانه . میگن اگر اتفاقی افتاد و ادرس برادرتون رو پیدا کردین زنگ بزنین 110