2821
2789
عنوان

پوست صورت

335 بازدید | 22 پست

چند روزی هست رو پوستم خیلی حساس شدم 

نمیدونم چرا اما همش دنبال شفاف کردن و ...هستم 

راهی روشی حرفی حدیثی دارین برای شفاف شدن پوست از بین بردن جای جوش رفع سیاهی زیر چشم وای اصلا دارم دیوونه میشم باور کنید کمک کنید دوس هم ندارم از دارو ها و کرم های شیمیایی استفاده کنم دلم میخواد روش طبیعی بگید

تو ارزوی من بودی عزیزم ....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم چن روزه مث تو شدم😂😂

جدی میگی ؟؟؟ چیکار کنم اخه حالا من چند روز پیش رفتم یه جای خیلی گرون یه کرم زیر چشم کلینیک خریدم خوبه ها ولی اصلا دارم دیوونه میشم 

عرق کاسنی + عرق شاتره+ خاکشیر » یک لیوان هرروز صبح ناشتا مخلوط کن بخور 

برای رفع گودی و تیرگی زیر چشم سیب زمینی رنده شده رو با جوش شیرین و گلاب مخلوط کن خمیری بشه بذار دور چشمت هم سفید میشه هم گودیش رفع میشه 

آیت الکرسی هم زیاد بخون که صورتت نورانی بشه 

چه جالب منم جدیدا اینجوری شدم  فکر کنم به خاطر گرون شدن لوازم ارایشه چون دیگه پولمون نمیرسه کر ...

وای اتفاقا من چند روزه اصلا نمیزنم اصلا هیچی استفاده نمیکنم میگم پوستم خراب میشه خیلی حساس شدم 

عرق کاسنی + عرق شاتره+ خاکشیر » یک لیوان هرروز صبح ناشتا مخلوط کن بخور  برای رفع گودی و تیرگی ...

مرسی جدی اینا اثر داره حتما حتما حتما امتحان میکنم عزیزم مرسی

اره والا رو پوستم ي موچولو حساسم

وای من از یه کوچولو گذشته دارم روانی میشم همش میرم جلو آیینه چرا جوش زد چرا سیاه شدم چرا کبودی 

2824
2823
2791
2779
2792