2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون بد دهنه؟چکار میکنید ؟

8527 بازدید | 55 پست

بچها من شوهرم فحش ناموسی میده تو دعوا .میدونم الان ی خانواده دره پیت تو ذهنتون میاد یا ی خانواده سطح پایین.ولی ما نه سطح پایینیم نه دره پیت .تو خانواده خودم ی بار نشنیدم از این حرفا تو هیچ موقعیتی.خودم بسیار ادم مودبی هستم و خودشم تو فامیله و ...همه قبولش دارن.بگین چکار کنم .راهکار میخوام.از بازاریای شهره و تقریبا همه میشناسنش هر جا میریم تا تو شهرای دیگه اماااا نمیدونن تو خونه چ ادمیه.

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من بددهن نيست

ولي پشت خاك انداز رو پيشنهاد ميدم براي شوهراي بددهن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگر میتونی ببرش مشاوره

مشاوره؟تا دلت بخواد رفتم .زوج درمانی رفتم شاید نزدیک ۵ ماه هر هفته اینقدر کاراش افتضاح شد ک دیگه روم نشد برم ب مشاور بشینم بگم چ میکنه

دقیقا مشکل منو داری... هیچی ساکت میشم و میگم درست حرف بزن من رویام ها ولی اون بدتر میگه

یعنی فحش ناموسی میده؟یا فقط شوهر من اینجوریه؟

اصلاربطی نداره خانوادت سطح پعیین باشن یاسطح بالابستگی ب تربیت خانواده داره شوهرمنم بددهنه من هرجورتو ...

به مامان و بابام فحش ناموسی میده و در حالت عادی خیلی با خانوادم خوبه.گاهی میگم ای کاش بگم ب خانوادم تا خجالت بکشه و دست بکشه از اینکار

2790
2778
2791
2779
2792