2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4756 بازدید | 47 پست
خیلی خوشحالم برات عزیزم 😍😍😍

واقعااا میگی یعنی ذوق کنم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
اره مشخصه این هاله داره مثبته انشالله ولی چند روزی صبر کن بعد برو ازمایش میخوای ام مطمئن تر بشی از س ...

پس شنبه حتما میرم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوشحالم برات عزیزم 😍😍😍

خییلی دوستوووون دارم کاش پیشم بودین و شنبه ازمایش وقتی مثبت شد میبردمتون به همتون شیرینی میدادددددم

عزیزم عینه بی بی چک دو روز پیشه من هاله دارههههههه....من بعد دو روز باز تست کردم پررنگ شد امروز رفتم ...

جدی میگی عدد بتات چند بود؟

روز چندم موعدت زدی هاله انداخت؟؟

جدی میگی عدد بتات چند بود؟ روز چندم موعدت زدی هاله انداخت؟؟

من روز 24پری بی بیم شد عینه ماله تو مححححوووو....روز 26 ک امروزه قشنگ پررنگ شد هنوز دو روز مونده ب پری....بتام کمه...42

خییلی دوستوووون دارم کاش پیشم بودین و شنبه ازمایش وقتی مثبت شد میبردمتون به همتون شیرینی میدادددددم

میدونی یاد خودم افتادم که فهمیدم باردارم . شیرینی اون لحظه رو یاد آوری کردی برا بهترین شیرینی دنیا .🌹🌹🌹

با همین نیمه همین معمولی ساده بسازدیــــر کردی نیمـه ی عاشق ترم را باد برد
میدونی یاد خودم افتادم که فهمیدم باردارم . شیرینی اون لحظه رو یاد آوری کردی برا بهترین شیرینی دنیا . ...

ملوسک الان بارداری یا بچت بدنیا اومد...همین الان تو سایت نی نی بان خوندم ضعیف بودن خط بی بی چک نشونه سقط هست و خطرناکه

ملوسک الان بارداری یا بچت بدنیا اومد...همین الان تو سایت نی نی بان خوندم ضعیف بودن خط بی بی چک نشونه ...

بچم چهار سالشه 😁 خیلی هم این چیزا رو نخون  استرس میگیری الکی . تازه چند روز بعد رفتم آزماش خون گفت بتات کمه یه هفته بعد رفتم بتا خوب بود بعد رفتم سونو قلبشو ندید رفتم سونو داخلی . عجله نکن تو آزماش و سونو رفتن این چیزا رو هم نخون من میخوندم فقط استرس الکی دادم به خودم .

با همین نیمه همین معمولی ساده بسازدیــــر کردی نیمـه ی عاشق ترم را باد برد
بچم چهار سالشه 😁 خیلی هم این چیزا رو نخون  استرس میگیری الکی . تازه چند روز بعد رفتم آزماش خون ...

خدا بچتو برات نگه داره که اینقدر به آدم امیدواری میدی😢😢😭😭😭😭

تو عکس دوم منم هاله دیدم ان شاءالله مبارک باشه 😍😍😍😍😍😍😍

بالاخره از این ختم حاجتمو گرفتم😢

صبح یکی دیگه زدم اونم هاله انداخت سریعترر