2777
2789
عنوان

نکنه پولمو بخورن کمک

113 بازدید | 9 پست

یه خونه وکالتی قولنامه ای خریدم .به 108 تومن و 95 نقد دادم و وکالت ب نامم زدن ولی کلید خونه و قولنامه خونه رو هنوز ندادن تا 13 تومنو تصویه کنم .و من نهایت ده دیگه بتونم جور کنم و مطمعنا باز برا 3 تومن نمیدن قولنامه رو .دست املاکه .من ب املاکیه بیشتر مشکوکم.نکنه پولمو بخورن چون ک خونه ک سند شش دانگ نداره یوقت ب صد نفر نفروشه.چون گفتم بذار رهن و اجاره ک رهنشو بدم ب صابخونه قبلی ک قولنامه رو بگیرم..الان ده روز گذشته هنو خبری از مستاجر نیس و داریم میخوریم ب مدرسه ها و پاییز ک دیگه هم کمتر مستاجر میاد. هم خطرناکن.چیکار کنم بنظرتون !!

چرا خونه قولنامه ای اخه؟ خونه ای میگرفتین که سند داش

گیر نمی اومد با پول من .خونه سند زیر 200 نیس اصلا .

و اینکه این خونه تمام قولنامه و وکالتا از دست اول پشت در پشت بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه املاكيه قولنامه رو تو سامانه ثبت نكرد؟

توی سامانه ی چی؟؟؟ قولنامه نوشتن و هم رفتیم دفتر اسناد وکالت زدن برام که اون وکالت و دادن ب من .ولی با همون قولنامه میتونن همه کار بکنن

توی سامانه ی چی؟؟؟ قولنامه نوشتن و هم رفتیم دفتر اسناد وکالت زدن برام که اون وکالت و دادن ب من .ولی ...

امروزه قولنامه رو تو سامانه اسناد ثبت ميكنن و بهت يه كد رهگيري ميدن با اين كد ديگه نميتونن اون خونه رو به يه نفر ديگه بفروشن

ميتوني قرض كن تا پولت جور بشه بده قولنامه رو بگير