2777
2789

براى اين سئوال كردم كه اگه پليكيستيك يا تنبلى داشته باشيد ممكنه بدون امپول تخمك ازاد نكنيد 

ولى براى باردارى نگران نباشيد من خودم پليكيستيكم و با دارو  تونستم باردار بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوردم نتیجه نگرفتم از روز 5 تا 9 یعنی 5تا فکر کنم اگه نشد ماه بعدش روزی 2تا من یکی در روز خوردم ف ...

چي ميشه كامل توضيح بدي ميخوام از داروخونه بخرم بدون نسخه هم ميدن؟روز ٥پري تموم سد تا٩بايز خورد يا نه اشتباه فهميدم

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
دكترتون حتما ميدونن كه دادن امپول hcg رو معمولا براى كسايي ميدن كه بطور طبيعى بدنشون تخمك ازاد نميك ...

مگه ممكنه كيست بگيري ميخوام از داروخونه بخرم يكم تنبلي دارم و برا دوقلوي

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
واسه اقدام هم اول بايد روز ١٠تا١٣سيكلتون سونو بديد ببينيد فولى خوب داريد يا نه و بعد امپول براى ازاد ...

كلي خرج داره ها هي سونو من ميخوام از داروخونه بخرم حوصله دكتر رفتن اين همه راه و ويزيت ندارم  خداكنه بهم بدن كلومفين😁

به من گفته از شب سوم دوتا تا پنج شب

چن وقت اقدام بودي

چي ميشه كامل توضيح بدي ميخوام از داروخونه بخرم بدون نسخه هم ميدن؟روز ٥پري تموم سد تا٩بايز خورد يا نه ...

آره بدون نسخه هم میدن از روز 5پریودیتون باید بخورید تا9 پریودی روزی 1عدد

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
آره بدون نسخه هم میدن از روز 5پریودیتون باید بخورید تا9 پریودی روزی 1عدد

بعضي ها روزي سه تا چجوريه؟

بعضي ها روزي سه تا چجوريه؟

دوره اول یکی باید خورد اگه باردار نشدید روزی 2تا دوره سوم روزی 3تا

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
دوره اول یکی باید خورد اگه باردار نشدید روزی 2تا دوره سوم روزی 3تا

بخوام دوقلو بشه سه تا ضرر داره؟يادوتا ؟امكان كيست سا بيماري هست؟

بخوام دوقلو بشه سه تا ضرر داره؟يادوتا ؟امكان كيست سا بيماري هست؟

کلومفین امکان کیست هست لترزول امکان کیست کمتره شنیدم میگن کلومفین دوقلو زایی داره نمیدونم والا دکتر باید بهتون بگه چنتا بخورید

کلومفین امکان کیست هست لترزول امکان کیست کمتره شنیدم میگن کلومفین دوقلو زایی داره نمیدونم والا دکتر ...

حالا يه دوره ميخورم دوتايي😁خداكنه جواب بده

كيست خوب ميشه خيلي درد داره؟

قيمت قرص ميدونيد خيلي زياده يا نه؟

مرسي كه جواب ميديد❤️

حالا يه دوره ميخورم دوتايي😁خداكنه جواب بده كيست خوب ميشه خيلي درد داره؟ قيمت قرص ميدونيد خيلي زيا ...

نه گرون نیست لترزول که هم خانوادشه خشابی 10تومن اینم حتما همین حدوداست

[QUOTE=69302146]مگه ممكنه كيست بگيري ميخوام از داروخونه بخرم يكم تنبلي دارم و برا دوقلوي[/QUOTE]

بله ممكنه

بعضى وقتا كلوميفن باعث ميشه تخمكا بيش از حد بزرگ بشن  واگر ازاد نشن تبديل به كيست ميشه 

وسط سيكل هم دردش تو تخمدان احساس ميشه كه همراه با تير كشيدنه كه من مسكن ميخوردم 

توصيه ميكنم بدون نسخه پزشك هيچ دارويي نخوريد