2777
2789
عنوان

یعنی چی...عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باردار بودم بهم گفتن عدد ان تی بچت بالاست و...

منم شب و روز کارم گریه بود

آخر قرآن و برداشتم نمیدونم سوره ی چی بود شروع کردم به خوندن

بعد گفتم بذار معنیشم بخونم

این بود که خدا با قدرت خودش یه نطفه ای در وجودت قرار میده و تا زمانی که بزرگ بشه بحساب همراه و مراقبشه 

یعنی خیییلی آرومم کرد

سونو آنومالی رو هم که دادم گفتن نی نی ت سالمه  

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

@sunova

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

ناامید نباش همه چیز درست میشه همانطور که خدازمین خشک رو با آب باران باطراوت میکند یا مرده ای رو زتده

چرا ناامیدی خدا بر همه چیز قادراست

سوره 38 فصلت

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من امروز رفتم آزمایش بتا دادم فردا جوابش آماده میشه واسم دعا کنین باردارباشم دوستان 

ان شاءاللللللله.. ❤❤

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
ناامید نباش همه چیز درست میشه همانطور که خدازمین خشک رو با آب باران باطراوت میکند یا مرده ای رو زتده ...

این برا کی بود؟

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 
ناامید نباش همه چیز درست میشه همانطور که خدازمین خشک رو با آب باران باطراوت میکند یا مرده ای رو زتده ...

برا منم میگیری  گلم..؟

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢