2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدر فقط خوبش❤😔

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

کاملا درکت میکنم.ولی یه توصیه ایی که بهت دارم اینه که به امید تغییر رفتار پدرت نباش.اون همینه تا همیشه.غصه مسائلی که توش هیچ نقشی نداری و کاری هم از دستت براش برنمیاد رو نخور.بدتر افسرده و مریض میشی

پدر من آدم بدی نیست ولی همین الانم که نزدیم 50 سالشه اگه دوستاش زنگ بزنن هرکاری داشته باشه رها میکنه که بره پیش دوستاش .یادمه وقتی بچه بودیم وقتی مهمون میومد مامان بیچارم خیلی اذیت میشد چون پول کافی نداشت

بیخیال عشق بچگی .وقتی یک طرفه اس یعنی باید خودمو تغییر بدم
کاملا درکت میکنم.ولی یه توصیه ایی که بهت دارم اینه که به امید تغییر رفتار پدرت نباش.اون همینه تا همی ...

عزیزم دیگه عادت کردم .به خاطر رفیق بازی پدرم اصلا به فکر بچه هاش نبود .همش میگفت و حتی الانم میگه خدا روزی رسونه . 

پدر من آدم بدی نیست ولی همین الانم که نزدیم 50 سالشه اگه دوستاش زنگ بزنن هرکاری داشته باشه رها میکنه ...

عزیزم همین الان تماااام خاطرات بدت رو ازین مدل اتفاقات بریز دور و دیگه در انتظار تغییر رفتار پدرت نباش.هیچوقت پای درددل مادرت هم نشین.در عوض سعی کن تو کار و تحصیل و یادگرفتن مهارتهای مختلف جوری خودتو بالا بکشی که نیازی نباشه در آینده توقعی از پدرت داشته باشی.متاسفانه پدرهای اینجوری قابل اتکا نیستن.

عزیزم همین الان تماااام خاطرات بدت رو ازین مدل اتفاقات بریز دور و دیگه در انتظار تغییر رفتار پدرت نب ...

من الان به لطف حمایت مادر و خواهرم دانشجوی داروسازی ام وولی سرکارم میرم . کل حقوقمم میره برای اجاره خونه و خرج زندگی

عزیزم دیگه عادت کردم .به خاطر رفیق بازی پدرم اصلا به فکر بچه هاش نبود .همش میگفت و حتی الانم میگه خد ...

اتفاقا اینجور آدما رو خدا خیلی هواشونو داره😁

باور کن،هیچوقت به فقر نمیرسن.همیشه یه جوری پول دستشون میرسه ولی هیچ برنامه ریزی و منطقی واسه پول دراوردن و خرج کردن نداری.همون اول بهت گفتم که هیچ کاری از دستت ساخته نیست بجز اینکه خودت رو قوی کنی

اتفاقا اینجور آدما رو خدا خیلی هواشونو داره😁 باور کن،هیچوقت به فقر نمیرسن.همیشه یه جوری پول دستشون ...

اره قبول دارم .کاری از من ساخته نیس. حتی کل فامیل هم میدونن جریان مارو  و اینکه منو برادرم خرج خونه رو میدیم .

عزیزم یعنی خرج خونه بابات رو شما میدی؟

اره .هم اجاره خونه هم خورد و خوراک .پدرم قبلا کار میکرد ولی به خاطر همین رفیق بازیاش و اعتماد بیجا چک سفید کشید .مناون موقع 10 سالم بود و از اون موقع تا الان دیگه نشست خونه و گفت خدا روزی رسونه

تماااام زندگیمو آوردی جلوی چشمم.منم دقیقا سرگذشتم مثل خودته.حتی چیزایی که دوست نداری بگی رو هم میتونم حدس بزنم.اصلا دلم نمیخواد تعریف کنم چون خیلی ناراحتم میکنه.ولی اینو بدون که اولین کسی نیستی که گیر همچین پدری افتادی.البته مادرت هم مقصره ها.تنها و تنها توصیه ایی که بهت دارم اینه که خودت رو صد در صد وقف نکن.یه مقدار از سلامتیت و اعصابت و پولت رو نگه دار واسه خودت چون هیچکس قدرت رو نخواهد دانست.و همینطور خیلی زود با یه پسر خوب ازدواج کن.حتی اگه بی پول باشه،ولی هوش و تحصیلات و اهدافش تو زندگی با خودت هماهنگ باشه.و از روز اول دیگه کمکهات به خانوادت رو قطع یا خیلی کم کن.و واسه خودت تلاش کن.ببین الان من با وجود داشتن خواهر برادرایی که جونمم براشون میدادم و پدر و مادری که همونجوری دارن زندگی میکنن،خیلی تنهام.واقعا حتی اگه بمیرم هم برلشون مهم نیست.اگه پول داشته باشم و بهشون بدم که هیچی،اگه نداشته باشم محلم نمیدن،حتی اگه بمیرم!باور کن.