2777
2789
عنوان

پز دادن😡

| مشاهده متن کامل بحث + 5924 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا قضیه منو اینطوری فک کن که اون با یه وسیله ۲۰۰تومنی به من پز میداد که من ۴ تومنیشو داشتم و جالب ...

درکت میکنم ببین اصفاهانیا خیلی خیلی جهاز میدن به دختر اون وقت ما رسممونه دیگه همه چی جهاز میدیم به دختر یعنی فامیل ما دیگه شورشو درمیارن واسه جهاز  نمیدونم رسم خوبیه یا بده ولی دیگه این خودش باید میفهمید پز اثاث زندگی نده به من که هر چی تو دنیاست دارم دوتاشو 😆

مادر اگرپادشاه بودم شک نکن صدای خنده ات راسرودملی میکردم... :)❤

اونایی ک پز میدن کمبود دارن وگرنه پولدار واقعی این رفتارارو نمیکنه

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
کلا خودش و زده به کوچه علی چپ مه اصلا منظورش پز دادن نبوده

اره دقیقاا

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

بچه ها زینب مارو ببینین کشته مارو انقد پز میده بهش میگیم فک میکنه حسودیم

اره دقیقاا

ولی راست میگن واقعا کسی که یه چیزیو داشته و از قدیم داشته و باهاش بزرگ شده اصلا فکر نمیکنه اون چیز پزدادنی باشه چه برسه بخواد پزشو تو جای عمومی بدون اینکه کسی سوالی کنه بده

💜💜💜