2777
2789
عنوان

خانم های شیرده. یه لحظه لطفا بیایید

191 بازدید | 27 پست

سلام .

دو تا سوال دارم. 1.بچه نه روزه که با شیر مادر تغذیه میشه. حدود چند دقیقه باید زیر سینه شیر بخوره؟ 

2.اگر به بچه 9 روزه یک بار در روز شیر خشک بدم .ممکنه هر دو رو یعنی هم شیر و هم شیرخشک رو بخوره و سینه رو ول نکنه؟ آخه شیرم زیاد نیست دانشجو هستم گاهی مواقع باید بزارمش پیش دیگران. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

من بچه ام بعضی مواقع حدود 5 دقیقه شیر مک می زنه بعد خسته میشه و یه چرت می زنه و بعد سکسکه. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه هر بچه ای بسته به قدرت فکش و غلظت شیر مادر هروقت سیر بشه خودش ول میکنه سینه رو بعدشم من خودم تا شش ماه روزی یه وعده شیر خشک دادم سینه رو هم میگیره ولی در دادن شیشه زیاده روی نکن که سینه رو ول نکنه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
فقط شير خشك رو با شيشه به نى نى نده كه سينه رو ول ميكنه

خیلی سخت سینه رو می گیره. اعصابم بهم ریخته. تا حدودی شیر دارم که اگر مک بزنه میاد ولی خیلی سخت سینه ام رو می گیره. 

سلام چند دقیقه اش بستگی داره به خوردنش و کمی و زیادی شیرتون خودش سیر بشه ول میکنه تا دستش مشت میگیره گشنشنه هیچ وقت خودتون سینه رو ازش نگیرید خودش نخواد پس میزنه

با یه بار در روز فکر نکنم ترک کنه اگه میتوتی همون یه بار شب ها بهش بده

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
اول اینکه هر بچه ای بسته به قدرت فکش و غلظت شیر مادر هروقت سیر بشه خودش ول میکنه سینه رو بعدشم من خو ...

یعنی می تونم بهش با شيشه پستانک روزی یه بار شیرخشک بدم؟ 9 روزه هست

خیلی سخت سینه رو می گیره. اعصابم بهم ریخته. تا حدودی شیر دارم که اگر مک بزنه میاد ولی خیلی سخت سینه ...

اگه سخت سینه رو میگیره سعی کن شیشه ندی زیاد که ول نکنه

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم