2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنید 😢😢😢😢

535 بازدید | 86 پست

امروز داشتم رانندگی میکردم و برمیگشتم خونه که یه دفعه یه دست انداز جلوم دیدم و زدم رو ترمز و یهو دیدم زیر پام یه چیزی قل خورد 

زدم کنار زیر پامو نگاه کرذم دیدم یه کیف عینکه😓 بازش کردم توش یه چیزهایی دیدم که نمیدونستم چیه اما شک داشتم الان اومدم خونه و تو گوگل سرچ کردم دیدم گله 😢😭😭😭😭😭 با کاغذ نازک 

بچه ها چکار کنم ؟؟؟ من زندگیمو خیلی دوست دارم و همه چیز خوبه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 یعنی همسرم میکشه؟؟؟؟ آخه غیر از اون کس دیگه ای سوار ماشین نمیشه 😭😭😭

بهم بگین چکار کنم ؟؟؟ بهش بگم ؟؟؟؟  یا ولش کنم و به روی خودم نیارم که روش تو روم باز نشه اما ازین به بعد با شکم چکار کنم ؟؟؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

گُل و بَنگ و ماری خیییییییلی خانمان سوزه

من طرف میشناسم همین گُل ماری میکشه کلا خُل وضع شده

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻

گل خیلی بو داره تاحالا شک نکردی شوهرت بوشو میده؟؟ اگه بکشه لباساش بو میگیره صد در صد 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باااااااید ازش بخوای توضیح بده و تا دیر نشده جلوشو بگیری، این چیزا که گفتم تاثیر مستقیم روی مغز داره و آدمو بیچاره میکنه

گل خیلی بو داره تاحالا شک نکردی شوهرت بوشو میده؟؟ اگه بکشه لباساش بو میگیره صد در صد 

من اولین بار الان دیدم شما دیدین چه شکلیه ؟؟؟ 

عکسشو بفرستم میشناسی 😢😢😢😢 ؟؟؟

بوی گیاهی میده و من اصلا حس نکرده بودم تا حالا

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

نه اینقدر مردا باهوش شدن که اصلا نمیشه تشخیص بدی

از رفتارش متوجه نشدی تاالان؟ اگه همه چیزش طبیعیه شاید برای دوستشه یا کسی دیگه .. انشاالله ک برای خودش نیس،

اما اگه مطمئنی برای خودشه،یه کیت اعتیاد بگیر بدون هماهنگی شب ک اومد بگو انجام بده جلو روی خودت ،چیزی باشه مشخص میشه . یا هم  فردا صبح بگو باید بریم ازمایش تادوباره بهت اعتمادکنم . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
گُل و بَنگ و ماری خیییییییلی خانمان سوزه من طرف میشناسم همین گُل ماری میکشه کلا خُل وضع شده

اصلا غیر طبیعی میشن

نمیتونن تصمیم بگیرن 

کارشونو رها میکنن

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
باهاش حرف بزن اگر منکر شد بگو همین الان بریم آزمایش...گل حتی اگر 3 ماه از مصرفش گذشته باشه تو خون نش ...

جدی نشون میده ؟؟؟؟؟ 

یه بار اوایل ازدواجم از یک نفر به گوشم رسید و بهش گفتم و گفت فردا بریم آزمایش اگه شک داری ، رفتیم و هیچی نبود و من کلی ضایع شدم جلوش 😓😓😓☹️☹️

اصلا غیر طبیعی میشن نمیتونن تصمیم بگیرن  کارشونو رها میکنن

ولی آخه اصلا هیچ کدوم از عوارضی که تو سایتها نوشته نداره همسر من 

☹️☹️☹️☹️ فقط توپوله 

اصلا غیر طبیعی میشن نمیتونن تصمیم بگیرن  کارشونو رها میکنن

زنش جیگرش خون شده میگه دیگه بهم اهمیت نمیده بی غیرت و بی تفاوت شده