2777
2789
عنوان

شک به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بیخیال باش نسبت ب این قضیه...هرچی حساستر لشی چیزای بدتری میبینی...حساسیتتو کم کن و حتما خودتو با یچیزی مثل ورزش درس و چیزای دیگه سرگرم کن که تو هم مثل اون تو زندگی هدف داشته باشی‌..مردا ببینن زنشون هدفمند و مستقل زندگی میکنن جور دیگه دی ب زن و زندگیشون نگا میکنن و رغبتی ب بقیه پیدا نمیکنن

بنظرم بیخیال باش نسبت ب این قضیه...هرچی حساستر لشی چیزای بدتری میبینی...حساسیتتو کم کن و حتما خودتو ...

خودم لیسانس دارم و اصلا نمیتونم دوباره برم سراغ درس

واقعا هیچ هدفی ندارم

درهفته ۲روز میره و یک شب می مونه 

منم مثل شما تا همسرم میرفت دانشگاه دلواپس بودم با اینکه از‌‌ش خیانت ندیدم ولی رفتم دانشگاه دیدم بعضی از دخترا چطوری ناز میکنن و دل میبرن و عشوه حرف میزنن خیلی بدم میومد همسرم بره تو چنین محیطی خدا رو شکر تموم شد دانشگاش

اوکی الان دقیقا هدفت چیه؟ میخوای بشه یا نمیخوای بشه؟ الان خوشحالی با ناراحتی؟ موضعتو مشخص کن

اول اینکه بهش اصلا اعتماد ندارم

هم خوشحالم هم ناراحت

خوشحال بخاطر پیشرفت اجتماعی و مالی وناراحت اینکه از دستش بدم 

حس میکنم اساتید دانشگاه راحت خیانت میکنن البته توهین نباشه به همه 

همه مثل هم نیستن

منم مثل شما تا همسرم میرفت دانشگاه دلواپس بودم با اینکه از‌‌ش خیانت ندیدم ولی رفتم دانشگاه دیدم بعضی ...

خیلی سخته

منم خودم اهل عشوه و ناز نیستم یعنی اصلا بلدنیستم

وتحمل ندارم این محیط رو اطراف شوهرم ببینم

چجوری امتحانش کردی ؟ توضیح بده ببینیم تا چه حد نگران کننده ست . 

خودمو جای یه دختر خوشگل و باکلاس گذاشتم با مسیج کشوندمش سر قرار و وقتی رسید به لحظه دیدار زنگ زدم گفتم من بودم

انقدر احمقانه گول خورده بود که باورم نمیشد