2777
2789
دقیقا دوست منم رفته دکتر فقط همینارو بهش گفته.اونم شوهرش اصلا درکش نمیکنه همش داره غر میزنه.دوستم بی ...

شوهرش باید هواشو داشته باشه .من خیلی غصه می خوردم  شوهرم دلداریم می داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل سرچ کنه انجمن واژینیسموس ماما سایت تمام مراحل درمان را توضیح داده یک به یک پیش بره فقط نیاز به صبر و حوصله داره بستگی به بدن هرکس از دوهفته تا دو سه ماه طول میکشه تا جواب بگیره من یک ماه و نیم طول کشید

به جایی اینکه بره دکتر و الکی هزینه کنه این روش هزینش فقط پنبه و یه جفت دستکش و یه ژل هست فقط بهش بگو تو این روش پرده زده میشه و شوهرش درجریان باشه روشش کاملا علمی و پزشکی هست هیچ عوارضی نداره خیالت راحت

منم دقیقا مشکلم مثل تو بود

وای یادش میفتم اون روزا چه حالی داشتم شوهرم میگفت مهم نیس نشه من ازت هیچی نمیخام فقط خودتو داغون نکن 

خیلی حالم بد بود افسرده شده بودم دکترم میرفتم ماشالله دستیارش و بقیه خانمها یه جوری نگاه میکردن که انگار قتل کردم حالم بدتر میشد کاش این دکترا یه ذره سواد داشته باشن 

به جایی اینکه بره دکتر و الکی هزینه کنه این روش هزینش فقط پنبه و یه جفت دستکش و یه ژل هست فقط بهش بگ ...

اره اتفاقا درباره این روش هم شنیده ولی گویا شوهرش راضی نیست

اره اتفاقا درباره این روش هم شنیده ولی گویا شوهرش راضی نیست

چرا راضی نیس خیلی خودخواهه به جای اینکه همراهش باشه تازه مانعش میشه

اگه تهرانه حضوری بره پیش خانم خیابانی با شوهرش بلکه باهاش حرف بزنه قانع بشه من ادرسش بلد نیستم تو ماماسایت هست 

چرا راضی نیس خیلی خودخواهه به جای اینکه همراهش باشه تازه مانعش میشه اگه تهرانه حضوری بره پیش خانم خ ...

نه تهران نیست

خیلی معذرت میخوام ولی دلش میخواد خودش حتما اونکارو انجام بده.

نه تهران نیست خیلی معذرت میخوام ولی دلش میخواد خودش حتما اونکارو انجام بده.

فکر کنم مشاوره تلفنی هم داشته باشه اول شوهرشو قانع کنه بره تو سایت ببینه چند صد نفر البته دوسال پیش که من عصوش بودم الان نمیدونم با این روش درمان شده خودش اخرش میکنه چه فرقی داره