2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دکتر رفتم فقط بلد بود بگه تمرین کن میشه تلاش کن میشه اصلا نمیدنست مشکل من چیه سه ماه بعد عروسی کارم هر روز گریه بود تا اینکه یه بار اتفاقی تو اینترنت سرچ کردم مشکلمو تازه با واژه واژینیسموس آشنا شدم و فهمیدم یه نوع بیماریه

بعد وارد انجمن واژینیسموس ماماسایت شدم به کمک خانم خیابانی مامای سایت و بقیه دوستانی که مشکل منو داشتن اقدام به درمان کردم و بعد یک ماه و نیم جواب گرفتم

من دکتر رفتم فقط بلد بود بگه تمرین کن میشه تلاش کن میشه اصلا نمیدنست مشکل من چیه سه ماه بعد عروسی کا ...

دقیقا دوست منم رفته دکتر فقط همینارو بهش گفته.اونم شوهرش اصلا درکش نمیکنه همش داره غر میزنه.دوستم بیچاره افسردگی گرفته.

اره عزیزم واژینیسم هم میگن بهش.مطمئنی؟چطوری؟

اولا باید از نظر روحی و ذهنی آماده بشه و بعدم باید کم کم پیش برن نه یکباره..طرف مقابل به شدت مهمه ...یه سری تمرینات داره به نام کاگل اگه اشتباه نکنم اونا رو مرتب باید انجام بدن و اینکه به س ک س تراپیست هم مراجعه کنه بهش چندتا راه هم پیشنهاد میده ...اگه اینستاگرام داری یه پیج هست به طور کامل در موردش حرف زده اسمش هم واژینسوس به لاتین

نمیتونه اصلا دخول داشته باشه.بشدن درد داره و پاهاش یه حالتی قفل میکنه انگار

عزیزم دقیقا مشکلش مثل منه من پنج ماه هرکار کردم نشد هرچی ژل بود خریدم و استفاده میکردم ولی انگار واژن من مثل سنگ بود تا اینکه بالا توضیح دادم اینجوری درمان شدم بهش بگو اینکارو کنه حتما حتما درمان میشه یعنی محاله کسی باشه و با این روش درمان نشه