2777
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 33 پست
میخوام جدا بشم برم خواستگار دارم بچم مونده رو دستم بیا ببرش هیچ کدوممون نمی خوایمش

😨😨😨😨

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
ما اصن‌ تو خانوادمون کسی نداریم دیر بچه دار شه...خواهرام خیلی سریع بچه دار میشن همون با یک مرتبه راب ...

خب ماهم نداشتیم،چه ربطی داره؟من زنموم دیر بچه دار شد که اونم مشکل از زنموم بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بچه رو به چه بی لیاقتایی میده    

منم مادرم منم درک دارم ولی وقتی هیچکس دوست نداره مشکل مالی هم داری با خودت بچه رو کجا میتونی ببری 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
منم مادرم منم درک دارم ولی وقتی هیچکس دوست نداره مشکل مالی هم داری با خودت بچه رو کجا میتونی ببری&nb ...

دختره یا پسر طفل معصوم؟

ولی فکر کنم این فکرا رو قبل از ب دنیا آوردنش باید میکردی

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆

خب شوخی کردم نریزین سرم این عشق منه الان عکسشم می زارم 😆😆😆😆

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
منم مادرم منم درک دارم ولی وقتی هیچکس دوست نداره مشکل مالی هم داری با خودت بچه رو کجا میتونی ببری&nb ...

اگه مادری  پس بچتو جمع کن براش مادری کن هر کی تو رو بخواد بچتم باید بخواد 

🌺🌷دخترم تمام زندگیم 💋💕

گل پسرمو لایک کنید مرسی 

این حرفارو نزن شوخیشیم قشنگ نیست خدا قهرش میاد 

باشه عزیزم