2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

141 بازدید | 13 پست

سلام میخاستم راجب این بپرسم که چه جوری باید بریم دکتر زنان همون روز آزمایش میکنه ؟بخاطر عفونت میخوام برم من تا حالا نرفتم دکتر زنان و خجالت میکشم خیلی ‌. میشه از اول تا آخرشو برما بگید بعد اینکه همون جلسه  میشه سینه رو هم معاینه کنه؟

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

اره اصلاح کن برو همو روز معاینه میکنه ...سینه رو هم باید بری سونو

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره میری میگی ترشح دارم میگه برو بخواب رو تخت معاینه بعد معاینه واژینال میکنه

تو معاینه واژینال همون سونوگرافی رو انجام میدن واسم؟؟؟؟

تو معاینه واژینال همون سونوگرافی رو انجام میدن واسم

واسه عفونت سونو لازم نیست

بعد خیلی از دکترای زنان سونو گرافی ندارن بعضی ها هم دارن

واسه سونو باید بری پیش سونوگرافیست و رادیولوژیست

واسه عفونت سونو لازم نیست بعد خیلی از دکترای زنان سونو گرافی ندارن بعضی ها هم دارن واسه سونو باید ...

من قاطی کردم الان خارش دارم وکمی هم سوزش باید برم پیش دکتر زنان دیگه؟سونو هم لازم نیست؟پس سونو برای چی به درد میخوره؟

من قاطی کردم الان خارش دارم وکمی هم سوزش باید برم پیش دکتر زنان دیگه؟سونو هم لازم نیست؟پس سونو برای ...

سونو واسه بررسی رحم و تخمدان و کیست و ناهنجاری هاست اما معاینه برای بررسی عفونت و سرطان دهانه رحمو اینجور چیزاست که با دیدن واژن مشخص میشه

سونو واسه بررسی رحم و تخمدان و کیست و ناهنجاری هاست اما معاینه برای بررسی عفونت و سرطان دهانه رحمو ا ...

ببخشید تو همون یه جلسه سینه رو هم معاینه میکنه؟

نه ولی وقتی واژنو معاینه کنه دیگه واسه معاینه سینه خجالتی نداری

ببخشید شرمنده اگه قبل آزمایش رابطه جنسی داشته باشیم اشکال داره؟؟اگر پریودمون دوروز مونده باشه چی؟

ببخشید شرمنده اگه قبل آزمایش رابطه جنسی داشته باشیم اشکال داره؟؟اگر پریودمون دوروز مونده باشه چی؟

نه هیچکدومش مشکلی نداره حتی اگه پریودم باشی خونو پاک میکنه و معاینه میکنه