2777
2789
عنوان

فروشگاه

709 بازدید | 18 پست

سلام خانما صبحتون بخیر. یه سوال به نظرتون بین فروشگاههای جانبو - کوروش - هایپر- کامبای - پل کدومشون قیمت جنساش ارزونتره ؟ چون یه بار یه خانم اینجا تعریف میکرد تخفیفهای کوروش الکیه حالا موندم که کدوم بهتره از نظر قیمت و تنوع جنس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم همیشه از هایپراستار خرید میکنم یه سری محصولاتش تخفیفای خیلی خوبی دارن

ممنون گلم از راهنماییت . بقیه خانما شما نظرتون چیه؟ کجا میرین برای خریدهای خونتون که به صرفه باشه؟

من گاهی از جانبو چون نزدیکتره ولی گوشت رو خودمون تازشو میخریم راستی تنوع محصولاتشو دوس ندارم

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
ممنون گلم از راهنماییت . بقیه خانما شما نظرتون چیه؟ کجا میرین برای خریدهای خونتون که به صرفه باشه؟

تو شهر ما جانبو کوروش و هایپر هست هایپر تنوع جنسش عالیه کوروش و جانبو اصلا خوب نیست کوروش همه قیمتها و وزنش سفارشیه 

حالا اگه اطرافت نظامی داری کارت حکمتشونو بگیر برو فروشگاه اتکا خرید کن ۳۲درصد تخفیف داره عالیه یعنی هر صد تومن ۶۸ تومن پول میدی  ما با کارت پدر شوهرم خرید میکنیم عالیه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من گاهی از جانبو چون نزدیکتره ولی گوشت رو خودمون تازشو میخریم راستی تنوع محصولاتشو دوس ندارم

منم گوشت رو اکثراً از شهروند میگیرم چون خودشون به اندازه ای که میخوام برام خرد میکنن