2821
2789
عنوان

پرورشگاهی

494 بازدید | 23 پست

اینجا کسی هست پرورشگاهی باشه؟میگم دخترا ب ۱۸ ک رسیدن چیکارشون میکنن؟پسرا چی؟

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همیشه این سوال توذهنن بوده ولی فکر کنم پسرا رو بیرون میندازن تا برن کار کنن

بعنی چی پس کجا میخوابن

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
هع اخه كسى هم كه باشه مياد بگه كه من پرورشگاهيم 🙄🙄😳😳

گلم مگه جرمه

نمیدونم اصلا زندگیشون چطوره کاش یکی ک پرورشگاهی بیاد تعریف کنه

گلم مگه جرمه

نع عزيزم اين حرفها چيه جرم نيست ولى نميان خودشون رو تابلو كنن بگن كه فضاى اينجا افتضاحه و بعضى از كاربر ها فقط دنبال مسخره بازين طفلى ها اگه نگنم حق دارن