بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من عید کاشت ناخن کردم فقط ۲ هفته تونستم تحمل کنم بعد درآوردم و چند ماه هم گذشت تا ناخن هام به حالت قبل برگرده من که راضی نبودم و دیگه هیچوقت کاشت نمیکنم
من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا
داغون میشه دیگه کلی اولش با سوهان برقی روی ناخن خودت رو میتراشن اینقدر نازک میشه بعد کاشت انجام میدن روی اون بخاطر همین بعد اینکه درمیاری خیلی نازک و شکننده و پستی بلندی میشه ناخن چند ماه طول میکشه درست بشه
من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا