خیار خریدیم شور بندازیم ، بعد یه جعبه بزرگ پرکرد بده به خواهرش منم کفتم زیاده یه کم ازروش یرداشتم اونم اولش گف نه ولی بعدش گف باشه خودشم برداشت، بعدازاینکه ظرف شاموشستم دیدم دست خواهرشوهرم یه مشمبا خیار، گف داداشم داد اینو بریزم روش ،که کم نباشه،خیلی ناراحت شدم ، ازم پنهونکاری کرد یه جورایی گولم زد ،حالا دوکیلو خیار جیزی نیس ، من ازدست شوهرم ناراحتم که بهم کلک زد، حالا منتظرم بیاد خونه بگم چرا یواشکی دادی ، جرا گولم زدی ،، بتظرتون حق دارم یانه ،؟
شاید تو حساسیت نشون دادی ک ب خواهرش خیار میده پنهون کاری کرده بهش گیر نده چون فقط خودتو پیش شوهرت خراب میکنی
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
بگو فردا باید جای اون دوکیلو خیار برام چهارکیلو موز بخری
🤣🤣🤣🤣
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
ول کن بابا به خاطر خیار نه حالتو خراب کن نه با شوهرت بگو مگو کن.وقتی به تو باشه گفته نخواسته دل تو رو بشکنه و بهت نه بگه.از اون طرفم دلش نیومده از رو خیار خواهرش کم کنه.باید قبول کنی اگه تو زنشی اونم خواهرشه.اون هم خونشه.از بچگی باهاش بزرگ شده.بلاخره خواهرو برادرن.