2789
چجوری باید شکایت کنیم بلاخره چون شهر کوچیکه حداقل یکم رسوامیشه. دلم خنک میشه...اینقد ساکت نشستیم هرک ...

نظر من رو بخواین راست میگن ولی اینجا بخوام بگم تنها کاری که بخواین بکنین راضی باشین اینه خودتون به همه بگین خوب نیست و این چیزا که معمولا این کار رو نمیکنم ولی شکایت اهمیتی نمیدن تو این اوضاع که هیچی به هیچیه

داروهای تشنج میدن به میریضاشون واسه اعصاب آمپرازول اینارونخوری یه وقت 

آمپرازول بهم ندادن خداروشکر...من از برنامه های  شبکه های معاند بیشتر بیماریهای خودم رو تشخیص میدم بعد که به دکترا میگم بلد نیستن چیه.  تو اینترنت سرچ میکنم نشونشون میدم یکم خجالت بکشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چجوری باید شکایت کنیم بلاخره چون شهر کوچیکه حداقل یکم رسوامیشه. دلم خنک میشه...اینقد ساکت نشستیم هرک ...

سازمان علوم پزشکی و شورای حل اختلاف وزارت بهداشت و دادسرای جرایم پزشکی ولی خب شکایت کنی فقط به خودش ابلاغ میکنن نه اینک همه جابپیچه حتی خیلی ازهمکاراشم خبردارنمیشن

آمپرازول بهم ندادن خداروشکر...من از برنامه های  شبکه های معاند بیشتر بیماریهای خودم رو تشخیص می ...

خوبه پس کلابنظرم دارونباید خورد واسه اعصاب شرایط محیطی زندگیتو تغییربده😊اگ تشخیص اشتباه داده باش کمترینش اینه هزینه درمانتوپس میده

ممنون که گفتی .شهرستانیم کجا باید مراجعه کنم؟تو شهرستاناهم اینجاهایی که گفتی هست؟

والانمیدونم ولی باید باشه زنگ بزن به 118شهرتون بپرس اگ چیزی دسگیرت نشد برو علوم پزشکی شهرتون بپرس این شماره هم واسه شکایت 1690

خوبه پس کلابنظرم دارونباید خورد واسه اعصاب شرایط محیطی زندگیتو تغییربده😊اگ تشخیص اشتباه داده باش کم ...

منم قبلن این فکر رو میکردم ولی گویا اشتباه بوده دارو در بعضی مواقع ضروریه...تشخیص اشتباه.مشاوره خطرناک.دریافت پول بابت برگه ی استعلاجی برای محل کار!!اینا فقط چندتا از اشتباهات جناب دکتر هست...

و البته با حرفت موافقم نوع زندگی رو باید تغییر داد  

منم قبلن این فکر رو میکردم ولی گویا اشتباه بوده دارو در بعضی مواقع ضروریه...تشخیص اشتباه.مشاوره خطرن ...

اره دقیقاگلم تشخیص مهم ولی قرصااعصاب وابستگی شدیدمیاره دخترعمه ام مصرف میکردوابستگی شدید داشت به داروتاوقتی که فوت شد و عوارضشونم خیلی بده انشاالله که حال همه همیشه خوب باش و نیازی به درمان نباش😍

اینو پرسیدم بخاطر اینکه من با دخترا بزرگتر از خودم راحت ترم یعنی بیستر احساس راحتی کلا خیلی خوبه

متولد ۵۶ هستی؟خب اصولا پسرای سن پایین یعنی پایین ۲۵.۲۶علاقه دارن با خانمای بزرگ تر از خودشون بگردن

🌸💕