2789
تحقیقات نشان داده ازدواج هایی که زنا دو تا چهار سال از شوهراشون بزرگترن طلاق کمتره -انقد نسخه خاله ز ...

تلوزیونم یکی صحبت کرد گفت جایی ننوشته حتما مرد باید بزرگتر باشه این فرهنگو خودمون ایجاد کردیم

قدیم زنا زودتر میمردن به خاطر بیماری ولی الان اون جوری نیست

مورد دیگم بلوغه که الان سن بلوغ دختر و پسر داره به هم نزدیک میشه 10 درصد پسرا از دخترا زودتر بالغ میشن

به خاطر همین دیگه مهم نیست این قضیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون.اگر وقت بگذارید و راهنمایی کنید دعاگو میشم.

چندماه پیش در اوج بیماری به خاطر یک شوک سرکوب شده به روانپزشک متخصص اعصاب و روان مراجعه کردم که ایشون در قبال دریافت مبلغ هنگفت حال من رو با مشاوره هاشون بدتر کردن

همه متعجب میشن وقتی از جلسات مشاوره میگم

خیلی دلم میخاد ازشون شکایت کنم چجوری میتونم اینکار رو انجام بدم؟

من از همسر اولم ده سال کوچکتر بودم خیلی با هم فرق داشتیم من دلم هیجان و تفریح و شوخی و ... میخواست اون فقط یه محیط اروم میخواست بدون هیچ هیجانی 

دنیامون با هم فرق داشت 

الان دوباره ازدواج کردم با همسرم همسن هستیم. خدا رو شکر از همه لحاظ درکم میکنه و تو همه چی بامن هم عقیده است 

به نظرم یکی دوسال تفاوت سنی عالیه حتی اگر دختر بزرگترم باشه مهم نیست . بستگی به خود پسر داره 

بعضی پسرها اصلا دوست ندارن

ممنون.اگر وقت بگذارید و راهنمایی کنید دعاگو میشم. چندماه پیش در اوج بیماری به خاطر یک شوک سرکوب شده ...

راستش برام پیش نیومده نمیدونم ولی نمیدونم راستش تو ایران پیگیری جدی میکنن یا نه معمولا تو ایران همه چی تو همه بازم پرس و جو کنین

ممنون.اگر وقت بگذارید و راهنمایی کنید دعاگو میشم. چندماه پیش در اوج بیماری به خاطر یک شوک سرکوب شده ...

اره میخوای شکایت کن ولی شکایت کارخاصی نمیکن داداش من پزشک از رفیقش شکایت کردن هیچکاریشون نکردن بابامم مشکل قلبی داره یه دکتره بد تشخیص داده بود گفته بودسالمی درحالی کع عمل لازم بودداداشم بهش گفت تو نیازبه عمل داری اون اشتباه کرده بعدکه رفت پیش دکترش مدارک دکتره ازبابام گرفته بودپاره کرد😒😒

داروهای تشنج میدن به میریضاشون واسه اعصاب آمپرازول اینارونخوری یه وقت 

اره میخوای شکایت کن ولی شکایت کارخاصی نمیکن داداش من پزشک از رفیقش شکایت کردن هیچکاریشون نکردن بابام ...

چجوری باید شکایت کنیم بلاخره چون شهر کوچیکه حداقل یکم رسوامیشه. دلم خنک میشه...اینقد ساکت نشستیم هرکی هربلایی بخاد سرمون میاره والا